Galéria

8 nyomós érv amellett, hogy betegen tényleg NE menj dolgozni!

Forrás: 1# Bármi is legyen a bajod, az biztos, hogy a tömegben még egy-két baci bekerül majd a legyengült szervezetedbe és így sokkal lassabb lesz a gyógyulás folyamata.
Forrás: 2# A kollegáid (még ha nem is mondják) elég rossz szemmel néznek majd rád, ugyanis ők így nem választhatnak, hogy el akarják-e kapni az általad behozott nyavalyát, hanem jó eséllyel megkapják.
Forrás: 3# Ha ők nem is kapják meg, még simán hazavihetik a családjuknak, a gyerekeiknek, és ha egy gyerek beteg lesz, akkor bizony egy egész ovis csoport, vagy iskolai osztály is elkezdhet fokozatosan lebetegedni.
Forrás: 4# A kisebesedett, piros orr, a könnyező szemek nem éppen a legtrendibb irodai outfit részei.
Forrás: 5# A munkahelyeden – bármennyire is szereted –, nem tudod úgy kikúrálni magad, mint ahogyan otthon tennéd. Az nem elég, hogy iszol egy-két forró italt, hiszen jó eséllyel egy kis pihenésre, alvásra is szükséged lenne ahhoz, hogy hamarabb meggyógyulj.
Forrás: 6# Egy-egy tüsszentéssel a testedből kiáramló „cseppecskék” akár 3-5 méterre is eljuthatnak a helyiségben, így, ha valaki épp nem is lélegzi be azonnal, a bármire megtelepedni tudó bacikat később szinte biztosan magához veszi.
Forrás: 7# Ha egész nap monitor előtt dolgozol, a képernyő fénye is ronthat az állapotodon. A szemed ugyanis könnyen erőteljes könnyezésbe kezdhet, ami az orrfolyással együtt már több lesz, mint kellemetlen.
Forrás: 8# Az elhasznált zsebkendők tömege sehol sem mutat jól, hát még a munkahelyi kukában. Ebbe is belegondoltál már?