Galéria

Az 5 legarrogánsabb csillagjegy

Forrás:

Bika

Mivel makacs és nem köt kompromisszumot, alapvetően elég nehéz természetű lehet. Gyakran előfordul vele, hogy a végletekig ragaszkodik a saját igazához – még akkor is, ha éppen téved. Ezen kívül nem adja fel, ha vitába szállsz vele, kitartása győzedelmeskedik. Néha azt gondolja magáról, hogy ő tud mindent a legjobban.

 


Forrás:

Oroszlán

Mivel szeret a középpontban lenni, s magával is rendesen ki van békülve – az egójával soha nem volt és nem is lesz problémája. Ezt még tetézi az is, hogy büszkén és nyíltan vállalja...

 


Forrás:

Szűz

Kritikus természete miatt tűnhet arrogánsnak, mert sem magával, sem a világ más dolgaival nem elégedett. MIndig a legjobb akar lenni, másoknak akar bizonyítani. A perfekcionizmusa kikészít másokat.

 


Forrás:

Bak

Csak azért is megtanul dolgokat, hogy utána mások orra alá dörgölhesse, hogy még abban is jobb náluk. Amikor dühös, miinden rosszat képes mások fejéhez vágni, közben pedig igyekszik saját magát fényezni.

 


Forrás:

Rák

Erre lehet, hogy nem gondoltál volna, pedig igaz. Mesterien manipulál másokat, hogy azok mindenbe beleegyezzenek, amit kitalál. Ha egyszer a kezébe veszi az irányítást, hajlamos gonoszkodni is és gyakran gondolja azt, mások a lábai előtt fognak heverni.