Galéria

10 titok Anna Wintourról!

Forrás: 1. Wintour tökéletes frizuráját naponta kétszer lövi be: egyszer ébredés után – olyan hajnali 5 körül – és egyszer kora este.
Forrás: 2. De természetesen nem ő. A főszerkesztőt minden reggel egy fodrász és sminkes keresi fel az otthonában.
Forrás: 3. Egyébként 14 éves kora óta nem vágatott magának más frizurát. Csak a bob!
Forrás: 4. Manolo Blahnik kimondottan Anna lábához és bőrszínéhez alakítva készít cipőket a főszerkesztőnek. A mester szerint egyébként Annának 'fantasztikus lábai vannak'.
Forrás: 5. Köztudott, hogy koffeinfüggő, és kedvenc kávéját kizárólag a  Starbucksban tudják elkészíteni. De azt még senki nem tudta kideríteni, hogy pontosan mit iszik.
Forrás: 6. Nem csak találgatás, hogy Az ördög Pradát visel kőszívű főnökét, Mirandát róla mintázták, ugyanis a regényt egykori személyi asszisztense, Lauren Weisberger írta.
Forrás: 7. Egyvalamiben azonban biztosan ferdített a film, Wintour nem szereti a talpnyalókat. Az inspiráló ötleteket és a kreatív, gyümölcsöző vitákat viszont értékeli.
Forrás: 8. Az első Vogue címlapja annyira eltért a korábban megszokottól, hogy mindenki azt hitte, valami tévedés történt, még a nyomdából is rátelefonáltak.
Forrás: 9. Pontosabb, mint az órád. Anna mindig nagyon figyel arra, hogy ne késsen, sőt, sokszor még előbb érkezik, ezért szokott magányosan ücsörögni az első sorban.
Forrás: 10. Wintour szereti a szőrmét, ezért viszont nem mindenki szereti őt. 2005-ben egy aktivista tortát nyomott a képébe a párizsi divathéten. Vajon megfagyott akkor a levegő?