Galéria

5 tuti beauty termék anyukáknak

Forrás:

Keveset alszol, néha elfog a sírógörcs, másnap pedig táskás és puffadt a szemed? Itt az ideje ezt orvosolni!

Adrienne Feller Hungarian Spring szemránckrém: 9906 Forint (JOY-Napokon 15% kedvezmény)
Forrás:

Igen, a szem bizony egy sarkalatos pont, mert itt rögtön feltűnik a nemalvás. Ám egy pillanat alatt üdévé varázsolhatod a tekintetedet egy, a bőrszínednél világosabb korrektorral, ami kifejezetten a szem környékére lett kitalálva! 

Yves Saint Laurent Touch Éclat/Marionnaud Parfüméria: kb. 8500 Forint (JOY-Napokon 20% kedvezmény)
Forrás:

A smink mellett nem árt időnként felfrissíteni, üdévé varázsolni az arcbőrt. De az is biztos, kevés anyuka engedheti meg magának, hogy órákat üljön a kozmetikusnál, így nem baj, ha van otthon olyan arcpakolás, amit csak feldobsz főzés előtt, a hatás pedig látványos lesz! Ez a holt-tengeri iszapot tartalmazó pakolás 2 perc alatt is kifejti a hatását!

Ahava Mineral Radiance Instant Detox Mud Mask: 11 867 Forint (JOY-Napokon 20% kedvezmény)
Forrás:

Pár éve megjelentek a BB-, CC-krémek, s ezek tényleg fantasztikus találmányok: könnyűek, nem fednek úgy, mint az alapozók, hagyják a bőrt lélegezni, és szépen eltüntetik a bőrhibákat is. Ha pedig nincs is rajtad más smink, csak egy színezett hidratáló és egy kis szempillaspirál, már sokkal jobb lesz az összkép. 

Eucerin Hyaluron Filler ráncfeltöltő nappali krém: 7229 Forint (JOY-Napokon 20% kedvezmény)
Forrás:

Sokszor bizony már a hajmosás is hosszas szervezést igányel egy baba mellett, épp ezért jó, ha van otthon egy száraz sampon, ami vészhelyzetben csodákat művel a frizurával. Persze nincs jobb a frissen mosott tincseknél, de ha nagyon nem lehet megoldani a dolgot, kell egy B-opció!

Aussie Miracle Aussome Volume Szárazsampon: 1800 Forint (25%kedvezmény a JOY-Napokon a Rossmannban)