Galéria

Ezért nem hordják a férfiak a jegygyűrűjüket

Forrás: # Nem szeretik az ékszereket Azt hiszem, ez azért elég jó érvelés. Ha így van, annak nyilván már az esküvő előtt is ki kell derülnie egy nő számára, így nem hiszem, hogy ezen különösebben meg kéne lepődi – vagy ki kéne lepődni.
Forrás: # Félnek, hogy elhagyják Komolyan, ez nem vicc. Biztosan ti is átéltetek már olyat, hogy hirtelen nem tudtátok, hova is tettétek a fülbevalótokat vagy mondjuk a karórátokat. Legtöbbször a férfiak is ugyanolyan nagy becsben tartják a jegygyűrűjüket, mint ahogy mi, és az is gyakran eszükbe jut, hogy mennyire megbántanának vele bennünket, ha egyik napról a másikra véletlenül elhagynák. Így ha tudják, hogy egy nap például többször fogják levenni – például sport miatt –, inkább már fel sem veszik.
Forrás: # Elfelejtik felvenni Vannak, akik nem tulajdonítanak túl nagy jelentéstartalmat a gyűrűnek, vagy, mivel azelőtt nem volt szokásuk ilyesmit hordani, így időről-időre elfelejtik felhúzni az ujjukra. Ezen bizony kár lenne bosszankodni.
Forrás: # Nem tartják fontosnak Persze akadnak olyanok is, akik szerint a gyűrű viselése teljesen fölösleges cécó, mondván, hogy azzal semmivel sem mutatják jobban, hogy kötődnek valakihez. Szerintük nem közös kiegészítők viselésével kell kifejezniük a másik ember iránti érzelmeiket. Ugye jól gondoljuk, hogy akinek ilyen beállítottságú a párja, az ezzel már réges-rég megbékélt?
Forrás: # A munkájuk miatt nem hordják Valami olyannal foglalkoznak, ahol nem célszerű hordani vagy azért, mert megsérülhet, vagy azért, mert akár balesetveszélyes is lehet az adott területen.