Galéria

Akik szeretnek egyedül lenni, különleges képességekkel rendelkeznek

Forrás: Nagyon nyitott vagy

Hiába szeretsz egyedül lenni, ez még nem jelenti azt, hogy zárkózott gondolkodásmódod lenne. Sőt, valójában épp az ellenkezője igaz rád! Imádod az újdonságokat és a különleges élményeket, ezért sosem fordul elő az, hogy nemet mondanál egy jó programra. De ezek mellett mindig szakítasz időt arra, hogy egyedül is legyél.
Forrás: Tudod, mik a gyengeségeid

Az emberek többségének fogalma sincs arról, milyen gyengeségei és erősségei vannak – de nálad más a helyzet! Te erős kapcsolatban állsz saját magaddal, ismered az összes tulajdonságodat, így azt is tudod, min kell változtatnod. Ezért van az, hogy míg a környezeted nem képes tanulni a hibákból, te mindig bölcsebben jössz ki ezekből a helyzetekből.
Forrás:

Rendkívül erős akaratod van, ha bonyolult helyzetben találod magad. Amikor probléma merül fel az életedben, te képes vagy fókuszálni a megoldásra, és bármennyire stresszes a szituáció, nem hagyod, hogy ez legyőzzön téged. Ilyenkor vonulsz el egyedül gondolkodni és feltöltődni, ami segít megtalálni a megoldást.
Forrás: Nagyon hűséges vagy

Nehezen kötsz új barátságokat, de nem azért, mert nem vagy rá képes! Egyszerűen csak megválogatod, kiket fogadsz be az életedbe; ha viszont különleges személyre bukkansz, nagyon hűséges leszel hozzá. Mindenben segíted, és biztos, hogy benned bármilyen téren megbízhat a legjobb barátod.
Forrás: Képes vagy értékelni az időt

Pontosan tudod, hogy az élet egyik legfontosabb összetevője az idő, ezért nagyon odafigyelsz arra, ezt mire fordítod. Jellemző rád, hogy sosem késel el a találkozókról, mert nem akarsz senkit megváratni. Emiatt nem is játszod meg magad, és nem veszed körül magad olyan emberekkel, akiket valójában nem is kedvelsz – hiszen tudod, hogy ez csak időpazarlás lenne.
Forrás:

Azok a leginkább empatikus emberek, akik sok időt töltenek egyedül. Amikor valaki elmesél neked egy történetet, szinte teljesen beleképzeled magad a helyzetébe, ami együtt jár azzal, hogy nagyon együttérző tudsz lenni.