Galéria

Ettől félsz legjobban a horoszkópod alapján

Forrás:
Kos

Attól félsz a leginkább, hogy elveszíted a szeretteidet. Ez alatt pedig azt is értjük, hogy esetleg csúnyán összeveszel velük, és inkább eltávolodnak tőled. Mivel vehemens típus vagy, gyakran keveredsz velük vitába, és csak utólag tanulod meg, mennyire fontosak a számodra.

Forrás:
Bika

A te legnagyobb félelmed az, hogy anyagi gondokkal kell megküzdened. Mivel fontos számodra a kényelem és az, hogy kellemes otthont teremts magad köré, hajlamos vagy sokat költeni. Emiatt nagyon félsz attól, hogy egyszer átléped a kereted, és anyagi problémákkal találod szemben magad.

Forrás:
Ikrek

Te attól félsz nagyon, hogy döntést kell hoznod. Mivel gyorsan változik a véleményed, és mindig valami másra vágysz, folyton attól rettegsz, hogy egy komoly döntést később meg fogsz bánni. Azon, hogy esetleg egy másik országba költözz, te biztosan hónapokig gondolkodnál.

Forrás:
Rák

Mindig is szerettél a komfortzónádban lenni, és a jól megszokott családi környezetben érzed magad a legjobban. Számodra a legnagyobb félelem az, hogy ebből a közegből kilépj, és idegenek között, egy ismeretlen helyen élj. A családod ugyanis annyira fontos számodra, hogy nélkülük szörnyen éreznéd magad.

Forrás:
Oroszlán

Attól félsz a legjobban, hogy majd senkit sem fog érdekelni, mi van veled. Mivel imádsz a középpontban lenni, el sem tudsz képzelni rosszabbat annál, mint hogy az emberek ne foglalkozzanak veled, és hirtelen reflektorfény nélkül maradj.

Forrás:
Szűz

A tökéletességre törekszel mindenben, ezért nagyon félsz attól, hogy ezt elveszíted. Számodra ijesztőnek tűnne a gondolat, hogy te magad sem vagy hibátlan, mert az egész életedet tökéletesnek szeretnéd látni.

Forrás:
Mérleg

A te legnagyobb félelmed az, hogy egyedül maradsz. Romantikus típus vagy, ezért nagyon megijeszt a gondolat, hogy szakít veled a párod, és egyedül kell folytatnod tovább az életed. Hiszen még azt sem szereted, ha társaság nélkül kell otthon lenned!

Forrás:
Skorpió

Még ha nem is szívesen mondod ki, de számodra az intimitás gondolata nagyon rémisztően hat. Félsz attól, hogy egyszer megnyílsz valaki előtt, kitárulkozol, és ez a személy aztán elhagy. Ezért inkább próbálsz független maradni, mint hogy bárkit is közel engedj magadhoz.

Forrás:
Nyilas

A bezártság érzése megijeszt téged, akár fizikailag, akár csak közvetetten. Mivel szabad lélek vagy, egy igazi felfedező, semmiképp sem szeretnéd az életedet egy íróasztal mögött leülni, napi 8 óra munkával. Téged ez nem tenne boldoggá, és már az elképzelés is rémisztően hangzik a számodra.

Forrás:
Bak

Te leginkább az elbukástól félsz. Imádod a jól elvégzett munka utáni siker érzését, és keményen meg is dolgozol ezért. Így nagyon megijeszt a gondolat, hogy egy kisebb hiba miatt ezt mind elveszítheted.

Forrás:
Vízöntő

Akárcsak a Nyilasok, úgy a Vízöntők is nagyon szabad lelkűek. Ki nem állhatod, ha keretek közé próbálnak szorítani téged; épp ezért nem érzed jól magad a kötelező intézményekben. Az iskola, a házasság és a munka egyaránt riaszt téged, mert a saját döntéseidet szeretnéd meghozni, mások követése helyett.

Forrás:
Halak

Nem szereted a felelősséget, és kifejezetten félsz attól, hogy fel kell nőnöd. Sokszor a saját kis fantáziavilágodban élsz, és amikor időnként kitekintesz belőle, megijeszt a sok felelősség, ami a válladra nehezedik.