Galéria

Tök jó szépségtippek sütőtökkel minden ősz-imádónak

Forrás: Süss meg egy tököt, majd nyomkodd pürésre a belsejét, tegyél hozzá egy kis joghurtot és egy fél tojást, majd tedd az arcodra. Nagyjából 20 perc alatt úgy felfrissíti a bőrödet, hogy újra akarod majd csinálni a rituálét pár nap múlva.
Forrás: Ha mézzel és tejjel kevered össze a megsült tök belsejét, majd egy régi, de alaposan kitisztított fogkefével alaposan megdörzsölöd az arcodat, sokat teszel a pattanások kialakulása ellen.
Forrás: Simán készíthetsz házi ajakápolót sült tök, kakaóvaj, kardamom, méz és egy kis fahéj keverékéből. Jól dolgozd össze ezeket, majd hagyd, hogy alaposan kihűljön az anyag, ezután tedd egy kis edényben hűtőbe. Bármikor kenegetheted vele az ajkaidat, mert remekül ápol, és még az illata is csodás.
Forrás: Keverd mézzel és kókuszolajjal az összenyomkodott sült tököt, és vidd fel a megmosott hajadra. Hagyd állni rajta 10 percig, majd mosd le, és élvezd a friss és puha haj érzését.
Forrás: Nagy kedvenced lesz a bőrradír, amit a sült tök összenyomkodott, krémes belsejéből, nagyon apróra vágott tökmagdarabokból, mézből, kókuszolajból, egy kevés vaníliából, barna cukorból és fahéjból készíthetsz. Csak keverd össze érzésre az alapanyagokat, hagyd egy kicsit állni az egészet, majd alaposan dörzsöld be vele a testedet, ami ezután nagyon selymes és illatos lesz.