Galéria

Calvin Harris bemutatja: A szakítás utáni élet 5 tipikus stádiuma

Forrás:

A szakítás következtében keletkezett űr betöltése céljából ilyenkor sokan valaki más mellett keresik a boldogságot. Jobb esetben ő csak hasonlít volt kedvesünkre, rosszabb estben vagyunk annyira gonoszak, hogy arra csapunk le, akire az ex már a kapcsolat alatt is féltékeny volt.
Forrás:
Élesedik a közösségi platformokon való jelenlét, sűrűsödnek a posztok, s ezek mind azt hivatottak hirdetni, hogy olyan jól vagyunk, mint még soha. Oltári bulik, móka és szórakozás, valamint Calvin esetében egy csokornyi bombanő.
Forrás:

Meglepő módon égető vágyat kezdünk érezni, hogy a szokásosnál is többször (vagyis végre először) lemenjünk edzeni, majd a látványosan alakuló eredményt egy finoman tálalt villantással tárjuk a nagyközönség elé. Naponta.
Forrás:

Amikor már semmi nem hat és tudjuk, hogy végleg elveszítettük a kedvest, akkor megkezdődik a harc. Vádaskodás, mocskolódás, a lakásban maradt dolgok megsemmisítése – de csak óvatosan, Calvin is addig húzta Taylort, míg kitálalt arról, hogy valójában ő írta a DJ egyik legnagyobb slágerét. Hupsz!
Forrás: Calvin tényleg mindent bevet. JLo és Kim Kardashian? És ha ez nem lenne elég, a sztori még pikánsabb, hiszen Taylor és Kanye újra összebalhézott. Szerintetek kinek az oldalára állt Harris?