Galéria

Ezt mondja el az ifjú párról az esküvői torta

Forrás: Ahány emelet, annyi íz A párról ez talán a sokszínűséget, a kísérletezőkészséget kommunikálja leginkább, illetve olyankor is gyakran előfordul a vegyes választás, ha mindkettejük ízlésvilágának meg akarnak felelni. Ha a mélyére nézünk a dolgoknak, akkor ez árulkodhat nyitottságról, kompromisszumkészségről is, így egy több ízű torta csak jót jelenthet. (Arról nem beszélve, hogy a vendégek még több finom ízt kóstolhatnak majd végig.)
Forrás: Kívül gyönyörű, de nem annyira finomBizony, ez sajnos általában a rossz cukrászda választásának következménye szokott lenni. Még mindig a kelleténél többször találkozni túl száraz piskótával, vajas (már-már ehetetlen) töltelékekkel vagy fojtós ízekkel. Persze lehet ez egy mellényúlás következménye is, épp ezért nagyon fontos, hogy a pár időt szánjon a cukrászat megtalálására és hogy a kóstolást se hagyja ki. Ugyan az esküvői torták nem két fillérbe kerülnek, és érthető, ha a pár húzni szeretne a költségeken, mégsem érdemes pont az ételeken spórolniuk. Ha nem találnak számukra elfogadható ár-értékarányú tortaműhelyt, akkor még az is jobb megoldás, ha házi készítésű édességgel helyettesítik a tortát.
Forrás: Adalékmentes, 'minden mentes'Az a tapasztalat, hogy a párok inkább úgynevezett  kísérő torták rendelésével oldják meg azt a problémát, ha a vendégek közül néhányan valamilyen ételérzékenységben szenvednek. Bárhogyan is történjen, a „mentes torták” választása figyelmességre és alaposságra utal, látszik, hogy a pár gondosan ügyelt nemcsak a saját, hanem a vendégeik igényeire is. 
Forrás: Harmonizáló díszítés Avagy amikor a torta tökéletesen illeszkedik a dekorációhoz, a menyasszonyi ruhához, esetleg a csokorhoz. Ezt a hatást mostanában nagy divat élő (akár ehető) virágokkal elérni, igazán pazar lesz tőle az összkép. Ha ilyet látunk, az legtöbbször azt juttatja eszünkbe, hogy az ifjú párnak kifogástalan az ízlése, de ha ennél kicsivel mélyebbre megyünk, azt is megállapíthatjuk, hogy valószínűleg a kapcsolatuk harmóniájára épp úgy fognak majd ügyelni, mint a torta megválasztására. 
Forrás: Csupa csoki vagy egyféle íz Akik kizárólag csokis vagy egy ízű tortát választanak, azokra általában a következő igaz: biztosra akarnak menni, nem túl kísérletező típusok, esetleg nem akarnak sokat vesződni a választással (annyi más feladat van még, nem igaz?). Ez még nem jelenti azt, hogy nem egy isteni tortát szeretnének felszolgálni a vendégeiknek, hiszen egy ízből is ki lehet hozni a maximumot!