Galéria

5 próbatétel, amit minden párkapcsolatban be kéne vetni

Forrás:

Ez elég lazán hangzik, nem igaz? Végtére is, még jól is szórakozhatsz, bárhogyan legyen utána! Egy olyan utazáson, ahol azért van némi megoldandó feladat, igen hamar megismerszik a másik ember: hogyan kezeli a különféle helyzeteket, milyen a viselkedése, vagy akár hogyan szereti elengedni magát. Szóval cseppet sem hülyeség már az elején kiruccanni valahova egy kis pihenésre.
Forrás:

Ez egy igen rázós terület, hiszen mindenkinek másmilyen a nyelvérzéke és persze különbözőek a készségei, képességei. Ha mégis mindketten komolyan gondoljátok a nyelvtanulást, érdemes együtt belevágni, hiszen sokat megtanulhattok egymásról is: hogyan tudjátok támogatni egymást, milyen nehézségektől hátráltok meg, hogy bírjátok a stresszt, a monotonitást stb. Jó kis próba! És még egy nyelvet is elsajátíthatsz ha másként nem, de legalább alapfokon. Az is valami!
Forrás:

Ez elsőre nagyon egyszerűnek hangzik, de itt is bőven eltérhetnek az igények. Olyan spotot érdemes kinézni, amit még egyikőtök sem űzött azelőtt, így egészen az alapoktól sajátíthatjátok el a dolgot. Itt is megmutatkozik a támogató énünk, és persze remek összekovácsoló hatása is lehet a közös sportnak. A vágyfokozó hatásáról pedig még nem is beszéltünk...
Forrás:

Rengeteg lehetőség közül választhattok: főzőkurzus, festés, tánc... Egy a lényeg: az adott feladatot együtt kelljen megoldanotok. A végére megtudhatjátok, hogy együtt tudtok-e dolgozni egy közös cél érdekében, kialakulhatnak konfliktusok (azokra is jó, ha fény derül), felszínre kerül a kitartás kérdése, és az is, hogy ha valamelyikőtök szereti inkább feladni. Ez az egyik leggyorsabb módja annak, hogy megérezd, valakivel összepasszoltok-e.
Forrás:

Egy ilyen közös programmal nemcsak egy félelmedtől szabadulhatsz meg, hanem megtudhatod azt is, hogy újonnan választott partneredre mennyire számíthatsz majd a jövőben. Ha egyikőtök fél például a magasságtól, a kutyáktól vagy a mélyvíztől, érdemes közösen feszegetni kicsit a határokat. Ha kellően empatikus, jóérzésű a társad, akkor melletted áll majd a nehéz percekben, és segít átlendülni a kezdeti félelmeken.