Galéria

Ilyen rúzs illik hozzád a horoszkópod szerint

Forrás: Kos

A Kosok mókásak, könnyen esnek szerelembe, és nem szeretnek kísérletezni, inkább a jól bevált dolgokat részesítik előnyben. Például a klasszikus nude rúzsokat egy kis rózsaszínnel felturbózva. Két bevált rúzst használnak általában, egy mattot és egy krémeset, s ezt váltogatják.
Forrás: Vízöntő

A kissé hűvös személyiségű Vízöntők a lilás, hidegebb árnyalatok kedvelői. Nem szeretik, ha nem veszik őket komolyan, épp ezért igazi jégkirálynők tudnak lenni. Nem szeretnek túl szexinek tűnni, inkább a komolyságukat mutatják ki. A krémes, mégis hideg textúrák ezt erősítik.
Forrás: Rák

A vibráló személyiségű Rákokhoz remekül passzol egy igazán fényes, rózsaszín rúzs. A sok érzelem, ami bennük van, gyakran rózsaszín, és imádják a klasszikus dolgokat is, ezt ötvözve pedig egy krémes rózsaszín rúzs a tökéletes választás.
Forrás: Bak

A Bakok a sötétebb, mélyebb nude árnyalatokkal az ajkaikon érzik magukat nem túl hivalkodónak, de mégis szexinek. Elegánsak, de nem szeretnek feltűnőek lenni, és szeretik inkább a komoly, mégis bájos oldalukat megmutatni.
Forrás: Skorpió

A Skorpiókat kifejezetten vonzzák a sötét, vampos árnyalatok. A dögös, nőies vonalat erősítsd meg egy sötét, burgundis vagy lilás árnyalatú rúzzsal, ami jól fog menni a vörösborodhoz.
Forrás: Ikrek

Az Ikrek imádják a friss dolgokat és a kalandokat, így egy kalandos cukorkás-málnás rózsaszín a kedvencük. A rúzs legyen fényes és krémes, és az sem baj, ha nem kell hozzá szájceruzát használni, hiszen kinek van ideje ilyesmire? A kíváncsi Ikrek a színekkel is legyenek kísérletezők!
Forrás: Mérleg

A Mérlegek kedvence a bogyószín, hiszen odavannak az őszért, a meleg színekért és a kuckózásért. Ezeket a bogyószínek mind képviselik. A matt textúrák helyett a selymes fényűek emelik ki az ajkaikat igazán. Bár kissé félnek a rúzsoktól, aggodalomra semmi ok, nőiesebbnek és nyitottabbnak tűnnek majd tőle.
Forrás: Nyilas

Az élénk természetű és bátor Nyilasok legyenek a rúzsozásban is bátrak, és viseljenek fukszia pinket, matt vagy fényes változatban. A pezsgő, közvetlen személyiséget érdemes megmutatni a sminkkel is.
Forrás: Halak

A Halak rúzsszíne egyértelműen a rózsaszirom. A kissé barnás rózsaszín a legtermészetesebb, amit választani lehet, ez pedig tökéletes a Halak kifejezetten természetszerető személyiségéhez.
Forrás: Oroszlán

Ha Oroszlán, akkor az élénk, pirosas árnyalatok jönnek szóba. E jegy szülötteinek szerencséjük van, hiszen a hideg piros tónusok éppen olyan jól mutatnak rajtuk, mint a meleg árnyalatai a pirosnak, hiszen jól tudják ezeket viselni. Imádják hangsúlyozni a nőiességüket, erre pedig a piros a legjobb választás.
Forrás: Szűz

A Szüzek számára a legfontosabb a rúzsozásban, hogy hosszan tartóan a helyén maradjon, és ne kenődjön el. A matt textúrák a kedvenceik, és őrülten vicces karakterüket jól megmutatja egy korallárnyalat. Mindegy, hogy sötét vagy világos, a lényeg a vidám korall.
Forrás: Bika

A karakteres Bikáknak fontos, hogy tökéletesen illeszkedjen hozzájuk a rúzsuk színe, és a nude árnyalatok, azon belül a lilás, sötét, 'taupe'-nak nevezett színek erre tökéletesek. Nem olvadnak bele a bőrbe, de mégis természetes a hatásuk. A Bikák nem szeretik a túl nagy hangsúlyt az ajkaikon, de örülnek, ha észreveszik, milyen szép az árnyalat. A szaténos fényű és a matt textúra egyaránt remek választás a számukra.