Galéria

A legjobb szexpózok, ha állva csinálnátok

Forrás:

Miközben egymással szemben álltok, emeld fel az egyik lábad, és hagyd, hogy a párod megtartsa azt közel a csípőjéhez. Kell hozzá egy kis rugalmasság, tény, ám közel se olyan nehéz mutatvány, mint amilyennek elsőre tűnhet. A pasid nekitámaszkodhat egy asztalnak, amire egyébként te is felteheted a magasban levő lábad, ha már nagyon nem bírnád tartani a pózt.


Forrás:

Hajolj előre közepesen széles terpeszben, a kezeidet pedig tedd a térdedre. A párod hátulról közelítve hatol be, ami ebben a pozícióban nagyon mélyre tud menni. Úgyhogy csak óvatosan! Ez a szexpóz akkor ideális, ha kifejezetten szereted, hogy a G-pontodat stimulálják.


Forrás:

Gyors menetekhez tökéletes a falnak támaszkodós póz. Miközben te a falnak dőlsz és lábaidat a párod derekánál, farokcsontjánál erősen átkulcsolod, ő a fenekedet tartva hatol beléd.


Forrás:

A 69-es pozíció függőleges változata, ha tetszik „nagytestvére”; már igencsak haladóknak. A 70-esnél is kölcsönös az adás és a kapás, úgyhogy senki nem marad ki a jóból, de azért egy kis csavar van benne. A hagyományos változathoz képest ehhez a pózhoz erőnlétre is szükség lesz.  A nő ugyanis kézen állásban kezd, és a lábaival átkulcsolja a férfi nyakát, miközben ő térden áll. Ezek után a pasi felegyenesedik, miközben a nő még mindig a kezein támasztja a testsúlyát, majd átkulcsolja a kezeivel a férfi hátát. Így a nő a szájával épp hozzáfér a férfi nemi szervéhez, miközben a férfi is kényeztetni tudja a párját.


Forrás: Szemtől szemben, a zuhany alatt; kánikulában nincs is ennél jobb! Arra azért figyeljetek, hogy el ne csússzatok a nagy hevületben. Ha lehet, támaszkodj meg a zuhanyzó oldalán, vagy a törölközőtartón; a párod ragadja meg a csípődet kicsit megdöntve azt a tökéletes behatolás érdekében.