Galéria

Amikor a filmszerep és a valóság összekapcsolódik

Forrás: Az X-akták főszereplője hatalmas népszerűségnek örvendett néhány évvel ezelőtt, hiszen az ufós sorozat mellett egy másik műsort is kapott: a Kaliforgiát. Arról nem is beszélve, hogy egyszer még a Szex és New Yorkban is felbukkant Carrie régi szerelmeként. A sors iróniája, hogy míg a Kaliforgiában szexfüggőt alakított, és a SATC-ben rehabra ment, úgy a valóságban is megtörténtek vele ezek a dolgok. A színész maga ismerte be, hogy szexfüggő, és saját döntéséből vonult szanatóriumba pár éve, hogy kigyógyuljon belőle.
Forrás:

Úgy tűnik, a Jóbarátok írói többször is beletrafáltak, mert sikerült egy másik színész életét is úgymond 'megjósolniuk'. A sorozatban Ross együtt járt Elizabeth-tel, a nála sokkal fiatalabb egyetemista lánnyal, de végül a korkülönbség miatt szakított vele. A való életben pedig a színész hasonlóan járt: 2010-ben összeházasodott a nála közel 20 évvel fiatalabb Zoe Buckmannal – ami viszont már örömhír, hogy az életkoruk nem bizonyult gondnak, és azóta is együtt vannak!
Forrás: A 2000-es években a színész Meg Ryannel együtt játszott egy filmben, amelyben Russell karakterét elrabolták. A helyzet pedig az, hogy a színész ebben a témában jobban otthon van a valóságban, mint azt szerette volna. Bevallotta ugyanis, hogy volt egy időszak, amikor annyira komoly fenyegetéseket kapott az elrabálásval kapcsolatban, hogy már az FBI is azon dolgozott, hogy megóvják Russellt, és elkapják a fenyegetőt.