Galéria

A legjobb jógagyakorlatok kezdőknek!

Forrás:

Szuper dinamikus bemelegítés, mivel serkenti a vérkeringést. 

Fekvőtámaszból nyomd fel a csípődet, lassan váltva, hajlítsd be az egyik térdedet, majd a másikat. 10-12 ismétlést végezz oldalanként.


Forrás:

Erősíti a lábfejedet és a bokádat, megnyújtja a vádlit, a csípő környéki izmokat, ezért tökéletes futóknak.

A lefelé néző kutyapózból lépj előre a bal lábaddal, a jobb maradjon egyenesen. Emeld magasra a karjaidat, majd a csípődet is nyomd fel, hogy a bal combod párhuzamos legyen a talajjal. Emelkedj fel, hogy mindkét lábad nyújtva legyen. 5-10-szer ismételd oldalanként.


Forrás:

Segít megszüntetni a felsőtestnél jelentkező egyenlőtlenségeket.

Ereszkedj kitörésbe, majd nyomd össze a tenyereidet a mellkasod előtt. Fordítsd el a törzsedet jobbra, a jobb könyöködet pedig emeld a plafon felé. 5-10 légvételig maradj így. Ismételd meg a másik lábaddal is.


Forrás:

Megnyújtja a vállaidat és a mellizmaidat.

Ereszkedj négykézlábra, majd támaszkodj meg az alkarjaidon és a csípődet emeld fel. 5 légvételig maradj így, majd lassan emeld fel a jobb lábadat. 3-5 légvétel után engedd le a lábadat és ismételd meg a ballal is.


Forrás:

Szuper a kötött csípő és combok kezelésére!

Ülj le úgy, hogy a jobb lábadat nyújtsd hátra, a bal térdedet hajlítsd be magad előtt. Támaszkodj meg a tenyereiden. Maradj így 5-10 légvételig. Ha megy, akár lassan le is feküdhetsz a talajra.


Forrás:

Csökkenti a hátfájást és szuper akkor is, ha kimerült vagy.

Feküdj a hátadra, a lábaidat nyújtva támaszd a falnak. A karjaidat oldalra, vagy felfelé is nyújthatod. Lassan vegyél mély levegőket és maradj így 5-10 percen keresztül.