Galéria

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet legcukibb pillanatai

Forrás: Úgy tartják, a barátság egyik alapköve a közös humorérzék. Kétségeink sincsenek, hogy Leo és Kate e tekintetben évek óta remekül megértik egymást.
Forrás: Kate Winslet imád puszikat osztani! Nem kegyelmez, ha épp Leo a kiszemelt áldozata, akinek nyilván nem kell külön igazolást kiállítania arról, hogy mennyire élvezi a helyzetet.
Forrás: 'Jaj bocs, most megint ráléptem? Pedig menni szokott ez a pózolás...' Egy biztos, a közös képeken való pózolásban Leonardo DiCaprio és Kate Winslet őrületes gyakorlatra tett szert az elmúlt közel húsz évben. Ennyi baki pedig igazán belefér!
Forrás: Sem Leonardo DiCaprio, sem Kate Winslet nem tűnik olyan embernek, aki megjátszaná magát egy fotó kedvéért. Ez a felvétel is csak azt bizonyítja, hogy mennyire őszintén és mélyen kötődek egymáshoz.
Forrás: Bármilyen összejövetelen remekül szórakoznak együtt. Valószínűleg azt sem vennék észre, ha időközben mindenki más hazament volna.
Forrás: Az idei Oscar-díjátadón egész biztosan sokaknál előkerültek a zsebkendők: Kate Winslet puszta jelenlétéből sugárzott, mennyire őszintén örül legjobb barátja sikerének, Leo beszédekor pedig szinte másodpercekre volt a krokodilkönnyektől.
Forrás: Nem is igazán tudjuk kivenni, hogy mi történik itt. Elton John viszont mintha picit irigykedne... ;-)
Forrás: Bár többször is hírbe hozták őket egymással, Leonardo DiCaprio és Kate Winslet a publikum előtt is mindig az maradt, ami valójában: barátok, lelki társak és rendkívül jó kollegák.
Forrás: Együtt nőttek fel a filmiparhoz, egymás kölcsönös tiszteletével, megsegítésével. 
Forrás: DiCaprio már-már családtag Winsletéknél: Kate gyerekei ugyanis egyszerűen csak 'Leo bácsinak' hívják. Hát nem cuki? :-)