Galéria

Íme, a legjobb körömlakk szín őszre kifejezetten neked a horoszkópod szerint

Forrás: Kos

Mi más hangsúlyozhatná ki szenvedélyes természetedet, mint egy erőteljes bordó árnyalat? Az ősz sok romantikus, forró és érzelmes pillanatot tartogat a Kosoknak, ehhez a legjobb választás egy mélyvörös.
Forrás: Bika

Mutasd meg érzelmes és romantikus oldaladat egy halvány, sápadt pinkkel. Mivel a Bikák mostanság ilyen hangulatban vannak, a legjobb választás a szerelmes vintage pink.
Forrás: Ikrek

Idén ősszel nagyon elfoglaltak az Ikrek, főleg ami a munkát és más teendőket illeti. Ehhez remek vákasztás egy egyenletes szürke szín, ami nyugalmat és komolyságot sugároz.
Forrás: Rák

A Rákok szerelme lángol idén ősszel. Ezt egy mély, sötét rózsaszín árnyalattal tökéletesen meg tudják mutatni a világnak.
Forrás: Szűz

A Szüzek színe idén ősszel a körmön a marinakék, ugyanis a feltűnő szín jól megmutatja a hangulatukat. Nagyon vidámak és energikusak, felfedező hangulatukat pedig szeretnék mindenkivel megosztani. Remek ötleteik vannak, amelyeket meg is valósítanak.
Forrás: Oroszlán

Az otthon és a család az uralkodó központi dolog az Oroszlánok életében mostanság. A mély zöld a stabilitást és a növekedést szimbolizálja, ezért ez az ő színük.
Forrás: Mérleg

A Mérlegek életében most épp a lehetőségek időszaka érkezik el, nagyon sikeresek lesznek ősszel. A sikert pedig az arany mutatja meg a legjobban: mindegy, hogy fényes, metálos vagy csillámos változatban.
Forrás: Skorpió

A felfrissülés időszaka az ősz a Skorpiók számára. A külső és a belső szempontjából egyaránt, ezt pedig a csillámlás, a glitterek remekül kiegészítik.
Forrás: Nyilas

A meleg földszínek a szezon kedvencei a Nyilasok számára. Egy kis pihenés, stabilitás és szórakozás az, amire vágynak a sok munka után. A földszínek jókedvre derítik a sokat dolgozó Nyilasokat.
Forrás: Bak

A Bakok nyugodtan vegyék elő a pezsgőszínt, ugyanis számukra a partizásról és ünneplésről szól az ősz.
Forrás: Vízöntő

A mélykék szín pont jól kifejezi, hogy a Vízöntők nagyon biztosak a karrierjük terén. Ősszel akár elő is léptethetik őket a munkahelyükön, a mélykék pedig nagyon főnöki.
Forrás: Halak

A Halak számára a felfedezés és az izgalmak időszaka az ősz. A kíváncsiságot és a vidámságot a piros szín mutatja meg a legjobban, így ez nagy kedvencük lesz.