Galéria

Így tett szert lapos hasra ez az 5 híresség negyven fölött

Forrás:

Drew Barrymore, 42

Új tévésorozata, a Santa Clarita Diet forgatására 9 kilót fogyott Drew, így most mindössze 56 kiló. A színésznő Kimberly Snyder dietetikus módszerét követte, amely lényegében zöldségalapú diéta, azzal a módosítással, hogy halat és csirkét is fogyasztott, mivel a Kimberly-módszer vegán.

A lényeg azonban az, hogy az étrendnek túlnyomórészt zöldségekből, hüvelyesekből, egészséges gabonafélékből kell állnia. A diéta gerincét olyan táplálékok képezik, mint a babfélék, a quinoa, a zöldségek és a gyümölcsök.

 

Forrás:

Cindy Crawford, 51

Cindy soha nem ragad le egyetlen fajta edzésnél. Heti háromszor végez köredzéseket személyi edzővel: 10 percen át súlyzókat emelget, amit ötperces karidózás követ és így tovább, körbe-körbe. A lényeg az izomtömeg növelésén van, mivel ez az anyagcserét is nagyban gyorsítja.

 

Forrás:

Julianne Moore, 56

Az Oscar-díjas színésznő a mértékletességben hisz. „A húszas éveimben minden nap pizzát ettem” – magyarázta egy interjúban. Ma már az étrendje leginkább halból, zöldségekből és salátából áll. Különösen a zöld leveles növényekért van oda. Emellett heti háromszor Ashtanga jógázik, valamint személyi edzővel erősít és kardiózik. „Egy bizonyos kor után nem lehet heti hat napon edzeni, mert megsérülhet az ember.” Julianne gyakran váltja fel a kardiógépeket úszással vagy kirándulással, hogy ne egyformán terhelje a szervezetét.

 

Forrás:

Elle MacPherson, 54

Elle karrierje csúcsán kapta „A Test” becenevet, és most, az ötvenes éveiben sem hajlandó lemondani erről a címről. Különlegesen szép alakját lúgosító diétának köszönheti: ennek keretében kizárta a vörös húst, a gabonákat, a tejtermékeket, a cukrot és a feldolgozott ételeket az életéből. A szakértő azonban óva int: „A lúgosító diéta nem azért segít, mert ‘lúgosít’, hanem azért, mert zöldségalapú. A feldolgozott ételek kizárása is hasznos. Szóval ne higgyetek a maszlagnak, egyszerűen egyetek egészségesen”.

 

Forrás:

Jennifer Aniston, 48

A színésznő nemrég azt nyilatkozta a Harper’s Bazaarnak, hogy még sosem érezte magát ilyen jól a bőrében. Mindehhez az is kellett, hogy lelkileg elrendezzen magában dolgokat. Jen 15 perces etapokra bontja az edzéstervét: 15 perc láb, 15 perc elliptikus tréner, 15 perc spinning, 15 perc futás. Emellett további izomerősítő gyakorlatokat is végez, kerüli a hozzáadott cukrot és általában salátát eszik főétel gyanánt.