Galéria

Ez az 5 legpontatlanabb csillagjegy

Forrás:

Általában túl van tömve a naptárad és mindegyik feladat egyformán fontos a számodra. Mivel nagyon elfoglalt vagy, igyekszel zsonglőrködni az időddel, azonban ez nem mindig jön össze. Biztos, hogy elmész a megbeszélt időpontokra és helyszínekre, viszont gyakran előfordul, hogy nem pontosan érkezel.

 


Forrás:

Azért késel általában, mert nehezen hozol döntéseket – ez pedig a reggeli készülődésnél sem jön túl jól. Ha viszont valaki felhozza, hogy megint késtél, egyből védekező üzemmódra kapcsolsz, mert bár tudod, hogy ez probléma, mégsem könnyű ellene tenni.

 


Forrás:

Általában 10 ébresztőt állítasz be magadnak, kipakolod előző este az outfited, viszont reggel mégis elkésel. Valami baj lehet a tér-idő kontinuummal, mert akárhogy is próbálkozol, sehová nem tudsz odaérni időben. Ha tehetnéd, csak olyan programokat szerveznél, ahova bármikor mehetsz és semmilyen időponthoz nem vagy kötve.

 


Forrás:

A Kosokhoz hasonlóan neked is eléggé be vannak táblázva a napjaid és nehezen tudsz fontossági sorrendet felállítani a teendőid között. Ha spontán programról van szó, akkor meg vagy lőve, mert fogalmad sincs, hogy lemondj-e egy találkozót – vagy inkább az új meghívást utasítsd el.

 


Forrás:

Nem szeretsz nyomás alatt lenni, ezért az óra sem a legjobb barátod. Általában nem mondasz konkrét választ a meghívásokra. Az ideális az lenne, ha ottonról vagy rugalmas időbeosztásban dolgozhatnál, és mondjuk esti iskolába járnál.