Galéria

Csillagjegyek – rangsorolva a legkedvesebbtől a legrosszindulatúbbig

Forrás: #1. A legkedvesebb: Mérleg

Igazi béketeremtő vagy, rád aztán semmiképp sem lehetne mondani, hogy gerjeszted a konfliktusokat. Inkább érzed magad te rosszul, mint hogy valamelyik szeretted boldogtalan legyen. Hiszel az igazságban, egységben és harmóniában, emiatt pedig messziről kerülöd a veszekedéseket.
Forrás: #2. Halak

Kedves és segítőkész vagy, a pletykákat pedig ki nem állhatod. Sosem veszel részt a másik kibeszélésében, mindegy, kiről van szó. Ha valaki vitát akarna kezdeni veled, te biztosan inkább odébbállnál, mert inkább vagy kedves mindenkivel, mint hogy saját magadat idegesítsd fel.
Forrás: #3. Bika

Nagyon türelmes vagy másokkal, melegszívű, és ha csak egyetlen nadrágod lenne, még azt is odaadnád annak, akit szeretsz. Nem viseled jól a kritikát, ezért mindig nagyon figyelsz arra, hogy te se bánts meg másokat. Ha viszont valaki tényleg kiszúr veled vagy az egyik barátoddal, előjöhet belőled a rejtett éned, és akkor hajlandó vagy vitába szállni a másikkal.
Forrás: #4. Vízöntő

Arról vagy híres, hogy nagyon barátságos és kedves jellemed van, ezért egyáltalán nem jellemző rád, hogy hátba támadj másokat. Soha. Ugyanakkor született lázadó vagy, aki utálja az igazságtalanságot, ezért igenis képes vagy megharagudni másokra. Ez viszont nem hatalmas veszekedésben merül ki, hanem szimplán nem beszélsz velük többet.
Forrás: #5. Nyilas

Megvan benned a hajlam arra, hogy türelmetlen legyél, de ez nagyon ritkán megy át idegességbe. Ha valaki bunkón viselkedik veled, te biztosan nem fogsz leállni verekedni – egyszerűen csak vállat vonsz, és elsétálsz tőle. Téged senki sem idegesíthet fel feleslegesen!
Forrás: #6. Ikrek

Általában kedves és társaságkedvelő vagy, de megvan benned a hajlam arra, hogy pletykálkodj másokról. Ami, valljuk be, nem egy rendes dolog. Kétféle éned van: előfordul, hogy amikor valaki beszól, nem tudsz csöndben maradni, hanem inkább vitába szállsz, máskor pedig csak mosolyogsz és elkerülöd a konfliktust. Kiszámíthatatlan vagy ilyen szempontból!
Forrás: #7. Rák

Hangulatember vagy, ezért ettől függően hol kedves, hol pedig nagyon bántó tudsz lenni. Amikor épp jó kedved van, képes vagy nevetni a barátod egyik megszólalásán, ha pedig rossz hangulatban kap el, ugyanezen a mondaton végtelenül ki tudsz akadni.
Forrás: #8. Oroszlán

Hiába vagy sokszor barátságos és megbocsátó, valójában nem vagy te olyan ártatlan. A kiscica külső ugyanis sokszor egy oroszlánt takar. A legnagyobb hibád, hogy ha feldühítenek, olyat mondasz másoknak, amitől ők elsírják magukat, és rendkívül megbántódnak. Noha legtöbbször ezt rögtön visszaszívnád, sosem gondolkodsz előre ilyenkor.
Forrás: #9. Szűz

Amikor rosszindulatúan viselkedsz, az sosem fizikálisan mutatkozik meg. Ennél sokkal cselesebben bántasz meg másokat. Általában mondasz néhány kedves szót, de azt úgy adod elő, hogy kevés benne a köszönet. 'Klassz a ruhád, és a hajad is gyönyörű ma – már igazán ideje volt'.
Forrás: #10. Kos

Bátor vagy, szenvedélyes és energikus - ugyanakkor legalább ennyire forrófejű, hiperaktív és arrogáns is sokszor. Hajlamos vagy rosszindulatú megjegyzéseket mondani másoknak, függetlenül attól, mennyire is bántóak ezek. Lehet, hogy érdemes lenne kicsit átgondolni a viselkedésed.
Forrás: #11. Bak

Általában nagyon türelmes vagy, de ha felbosszantanak, szinte érezni lehet, hogy a hideg köd leszáll a szobára. Nem fogsz sosem rákiabálni a másikra, vagy erőszakhoz folyamodni: egyszerűen csak elindítasz olyan pletykákat, amelyeket később még megbánnak az ellenségeid.
Forrás: #12. A legrosszindulatúbb: Skorpió

Téged senki sem szeretne feldühíteni, mert a bosszú szinte garantált és azonnali. Persze félreértés ne essék, nagyon kedves is tudsz lenni, de ha valaki megbánt, nem tudod elengedni a dolgot békével. Biztos, hogy valamiképpen elégtételt fogsz venni.