Galéria

A nők szerint ez az 5 legszexibb filmjelenet, amit neked is látnod kell

Forrás:

Keira Knightley és James McAvoy a könyvtárba szöknek egy gyors menetre.

A gyors menetek pedig az erotikáról és a pillanat intimitásáról szólnak. Minél szebb és izgalmasabb a környezet, annál hamarabb mond rá igent a párod, ráadásul a rövid időért cserében az élmény kárpótol.

 


Forrás:

James Spader azt hazudja a nőknek, hogy impotens, így próbálja meg őket rávenni arra, hogy elárulják neki az erotikus vágyaikat.

A filmben lévő szexjelenet maximálisan az intimitásról szól, aminek fontos része az őszinte kommunikáció. Szóval akár előjátéknak is beillik, ha megosztjátok egymással a legmélyebb vágyaitokat a szexet illetően.

 


Forrás:

Ez elég kakukktojás, hiszen nem élőszereplős, viszont két szexjelenet is van benne.

Ezek közül az egyik nagyon vad, szinte állatias, amiben rengeteg pózt kipróbálnak. Ezt te is megteheted, ha már kezd ellaposodni a kapcsolatod – vagy egyszerűen feldobnád kicsit a szexet. Fontos, hogy úgy válogassátok össze a pózokat, hogy mindketten irányítsatok egy ideig – a lovaglóban például a nő irányít, kutyapózban viszont a férfi.

 


Forrás:

Az előjáték magasabb szintű változata szerepel a filmben. Kim Basingert eperrel eteti Mickey Rourke, mielőtt mézzel locsolná le a combjait.

Ez a szerepjáték egyik formája is lehet, elég, ha bekötöd valamivel a párod szemét, aztán indulhat a buli. Ráadásul még egy fontos tanácsot megfogadhatsz belőle: az előjáték igenis fontos a nők számára – szóval legközelebb ne blicceld el.

 


Forrás:

Michael Douglas és Sharon Stone egy óriási ágyban szeretkeznek, a plafonon lévő tükörben pedig minden jól látszik. Végül Sharon Stone veszi át az irányítást Douglas felett.

A filmben Douglas többször is szemkontaktust létesít a nővel, ami akár orális szex közben is feltüzelheti a vágyát. A tükrök pedig új szintre emelhetik a szexuális életed, hiszen nagyon erotikus látni, hogy mi történik az ágyban.