Galéria

Ingyenes beauty tippek a szépségért

Forrás:

Nyáron különösen nehéz volt megőrizni a hajunk egészségét, de télen is ugyanígy fennállhat ez a probléma, ha ellátogatsz egy fürdőbe. Mielőtt belemennél a klóros vízbe, mindenképpen öblítsd le a hajad csapvízzel, mivel a száraz tincsek sokkal több káros anyagot szívnak fel a medencéből, mint vizes állapotban.
Forrás:

Ha festett szőke hajad van, lehet, hogy te is tapasztaltad már, milyen, amikor a tincseid elkezdenek felvenni zöldes árnyalatot. Sienna Miller is járt már ebben a cipőben, amikor egy szerep kedvéért saját magának festette be a frizuráját hennával. Ő akkor házilag próbálta orvosolni a zöld árnyalatot, és ketchuppal mosott hajat, ami csodák csodájára segített visszaállítani a természetesebb színt. Ebben több szakértő is egyetért: ha zöldülni kezd a hajad, próbáld ki a ketchupot!
Forrás:

Ha gyakran küzdesz pattanásos bőrrel, és már mindent kipróbáltál, van még egy tippünk. Rengeteg híresség (például Nicole Kidman) esküszik arra, hogy a hideg víz csodákat tesz a bőrrel, és egy ilyen zuhany reggelente mindennél többet ér. Ha nem szívesen fagyasztanád le magad ébredés után, van egy kevésbé drasztikus ötletünk: használj jégkockát! Az arcodhoz érintve ez képes szűkíteni a pórusaidat, és a pattanások okozta gyulladást is csökkenti, ezáltal pedig sokkal frissebb és üdébb lesz a bőröd. Egy próbát feltétlenül megér!

Forrás:

Beyoncé arcbőre mindig szuperül néz ki, és már azt is tudjuk, mi a titka! Az énekesnő sminkese ugyanis egyszer elárulta, hogy az egész arcát be szokta kenni szemkörnyékápoló krémmel! Szerinte ugyanis a szemünk körüli bőr sokkal vékonyabb és puhább, így ezek a termékek lágyabb összetevőkből készülnek, amelyek az arc többi részén használva csodákra képesek!
Forrás:

Az üde bőr egyik titka, hogy a benned lévő méreganyagoktól megszabadulsz, ebben pedig már egyetlen citrom is segítségedre lehet. Szakértők szerint nagyon hatékony, ha reggelente egy pohár forró vízbe friss citromlevet facsarsz, és megiszod; ez ugyanis természetes úton szabadítja meg a tested a baktériumoktól és káros anyagoktól. 

Forrás:

Az étkezés az egyik legfontosabb része a szép külsőnek, hiszen a megfelelő étrendtől fényesebb lehet a hajunk, és tisztább a bőrünk. Rihanna és Karlie Kloss szépségének titka is abban rejlik, hogy nagyon sok kelkáposztát fogyasztanak, ez ugyanis segíti a vérkeringést és a sejtek megfelelő működését.
Forrás:

A legtöbben szeretünk szempillaspirált használni, hiszen ez a szépségtermék már önmagában is sokat dob a külsőnkön. A legjobb hatást viszont mindig akkor érhetjük el vele, ha 'felmelegítjük', úgyhogy használat előtt dörzsöld egy percig a tubust a tenyereid között. Meglátod, így kevésbé lesz csomós, és könnyebben csusszan a spirál a pilláidon.