Galéria

A horoszkópod szerint ettől félsz a legjobban egy kapcsolatban

Forrás:

Félsz attól, hogy valamin rajtakapnak, illetve konfrontálódnod kell a pároddal. Bármennyire is erős a jellemed, a leleplezéstől teljesen kiakadsz.

 


Forrás:

Annyira imádod a szerelmet, viszont tudod, hogy ez sebezhetőséggel is jár. Tartasz attól, hogy a kapcsolatod meggyengít.

 


Forrás:

A döntésektől félsz leginkább. Ha például esküvőre vagy válásra kerülne a sor, addig halogatnád a döntést, amíg csak lehet.

 


Forrás:

A legnagyobb félelmed a biztonság hiánya. Akkor vagy boldog, ha a szerelmed gondoskodik rólad és nem kell aggódnod azon, mi lesz a kapcsolat végkifejlete.

 


Forrás:

Attól tartasz leginkább, hogy nem vesznek figyelembe vagy megfeledkeznek rólad. Ha átlagosnak kell érezned magad, az valóságos átok.

 


Forrás:

A legnagyobb mumus számodra a csalódás – egyrészt félsz attól, hogy magadban kell csalódnod, másrészt attól, hogy benned fognak csalódni.

 


Forrás:

Szerető és szenvedélyes vagy, viszont az irányítás elvesztésétől bepánikolsz. Képes vagy mindent megtenni a szerelmedért, viszont ha nem kapsz viszonzást, elgondolkodsz azon, vajon a saját életedet éled-e.

 


Forrás:

Stagnáló kapcsolatok? Máris rágod a körmöd. Keményen megharcolsz mindenért, szereted a haladást. Ha viszont unalmas, lapos lesz a kapcsolat és nem léptek előre, akkor gyanús, hogy részedről szakítás lesz a vége.

 


Forrás:

Attól félsz leginkább, hogy átlagossá válsz. Mivel elég akciódús az életed, ha nem lenne benne semmi különleges, teljesen kiakadnál.

 


Forrás:

Mivel védelmező típus vagy, attól tartasz a legjobban, hogy elhallgattatnak és nem mondhatod el a véleményedet.

 


Forrás:

Ki lehet borítani azzal, ha kihagynak egy döntésből – szóval attól tartasz, hogy neked nem lesz beleszólásod valamibe.

 


Forrás:

A te félelmed elég mélyen gyökeredzik: a visszautasítástól tartasz leginkább.