Galéria

12 meglepő dolog a Gossip Girl-ről

Forrás: 1. A pletykafészek eredetileg mozifilm lett volna. Ha ez így alakul, képzeld csak el, hány szuper, sorozatnézéssel töltött óra marad ki az életedből...
Forrás: 2. Blair Waldorf szerepét először Lindsay Lohannak akarták adni a filmesek. Bevalljuk őszintén: mi el sem tudjuk képzelni a színésznőt a sorozatban...
Forrás: 3. Blake Lively-t azelőtt kiválasztották a szerepre, hogy sor került volna a meghallgatásra, ő azonban kis híján főiskolára ment a sorozat helyett.
Forrás: 4. Leighton Meester eredetileg Serena karakterére jelentkezett, de rávette a producereket, hogy ő sokkal inkább Blair-re hasonlít. Hogy ezt bizonyítsa, Meester szőkéről barnára festette a haját.
Forrás: 5. Ed Westwicket először Nate szerepében próbálták ki.
Forrás: 6. Penn Pagdley pedig először visszautasította Dan Humphrey szerepét...
Forrás: 8. Ő és Blake 2007-2010 között jártak is, és remekül megvoltak együtt!
Forrás: 8. Viszont a szakításuk után 2 évig még együtt kellett dolgozniuk.
Forrás: 9. Blair külsejéhez az ihletet Audrey Hepburn adta. A stylistok a modern Audrey-t álmodták meg, és így is válogatták össze Blair filmes ruhatárát.
Forrás: 10. Serenát pedig Kate Mossról mintázták.
Forrás: 11. Az írók mindig is azt akarták, hogy Blair és Chuck végül együtt legyenek, ezt a szereplők tudták is már a forgatás elejétől kezdve.
Forrás: 12. Badgley-nek azonban fogalma sem volt arról, hogy Dan a Gossip Girl, egészen addig, amíg fel nem vették a leleplező jelenetet.