Galéria

A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Forrás:

Nagyon könnyen beleunsz a kapcsolatba, hiszen folyamatos mozgásra, impulzusokra van szükséged ahhoz, hogy jól érezd magad. Érdemes olyan párt választanod, aki hozzád hasonlóan elkötelezett és ketten együtt tudjátok elérni a kitűzött célokat.

 


Forrás:

Valószínűleg rossz emberrel kezdeményeztél kapcsolatot, ugyanis hajlamos vagy arra, hogy kevesebbel is beérd, mint amit megérdemelsz. Ennek betudhatóan gyakran választasz olyan párt, akinek segítségre van szüksége – viszont ennek a hátulütője, hogy a jövőt nem tudod vele elképzelni. Olyan párt válassz, aki a barátod is egyben.

 


Forrás:

Túlságosan megpróbáltad elrejteni az igazi énedet a legutóbbi kapcsolatodban. Muszáj elfogadnod, hogy a párkapcsolatban mindkét félnek támogatnia kell a másikat. Ne változtass azon, aki valójában vagy!

 


Forrás:

Mivel nehezen bízol meg másokban, ez sok kapcsolat vesztét okozhatja. Mert bizonytalan vagy, gyakran aggódsz azon, hogy a párod jobbat talál nálad. A legjobb, ha kibeszéled a partnereddel a kétségeidet!

 


Forrás:

Nem mutatod ki az érzelmeidet, mert attól félsz, gyengének titulálnak. Pedig a szerelem arról is szól, hogy még a legbensőbb gondolataitokat is megosztjátok egymással. Nyugodtan nyílj meg a következő választottad előtt!

 


Forrás:

Azért nem működik a legtöbb kapcsolatod, mert túl nagy elvárásokkal veted bele magad. Érdemes kicsit reálisabban szemlélned a dolgokat, és talán ideje kilépni a komfortzónádból a párválasztás terén!

 


Forrás:

Nagyon gyorsan esel szerelembe és innen hatalmasat lehet esni is. A legközelebbi kapcsolatodban próbáld meg türtőztetni magad, és olyan párt keresni, aki érzelmileg passzol hozzád!

 


Forrás:

Független természeted miatt hajlamos vagy kizárni másokat az érzelmi életedből. Olyan pár való hozzád, aki hozzád hasonlóan el  van egyedül is, ugyanakkor tisztázd vele a határokat, még mielőtt komolyabbra fordulna köztetek a dolog.

 


Forrás:

Szereted, ha rád figyelnek és kiakaszt, ha valaki nem reagál az üzeneteidre. A korábbi kapcsolatodban nem vetted észre, hogy a pasidnak is szüksége van egy kis függetlenségre. A legjobb, ha hozzád hasonló férfit keresel!

 


Forrás:

Általában rögtön kimondod, amit gondolsz, még akkor is, ha ezzel megbántasz másokat. Probléma lehet, hogy néha túlzottan szeretsz irányítani. Érdemes egy humoros párt keresned, aki tisztában van azzal, milyen ember vagy.

 


Forrás:

Valószínűleg a korábbi kapcsolatodban túl sok időt töltöttél egyedül és keveset fordítottál a párodra. Semmi baj nincs az egyedülléttel, de egy kapcsolatban kicsit átrendeződnek az arányok. Ha legközelebb is azon kapnád magad, hogy a héten már harmadik nap vagy teljesen egyedül, hívd át a párodat!

 


Forrás:

Túlságosan megbíztál a párodban, ezért lett vége a kapcsolatodnak. Törekedj arra, hogy olyan társat válassz, aki értékeli azt, amit adhatsz neki!