Galéria

A pasi nem gondolja veled komolyan, ha ezekről nem beszél

Forrás: Nem beszél az érzéseiről

A szakértő szerint a srác nem tervez veled komolyan, ha érzelmileg nem nyílik meg előtted. Például ha nyilvánvalóan látszik, hogy valami napokon át nagyon zavarja, de hallgat róla, akkor egyszerűen nem akar veled beszélni az érzéseiről. Vagyis nem akar előtted sebezhetőnek látszani, mert nem gondolja, hogy a kapcsolatotok komoly lenne.
Forrás: Nem beszél a jövőről

Az egyik legfontosabb jele annak, hogy nem tervez veled, ha sosem említi meg a jövőt. Nem mond olyat, hogy következő nyáron majd együtt mentek nyaralni, olyat meg aztán végképp nem, hogy esetleg hol fogtok együtt élni pár év múlva. Persze nem is kell egy kapcsolat elején már családalapításról beszélni, de az apró elszólások nagyon sokat számítanak ilyenkor. Ha ezekből egy sincs, sajnos nem gondolja úgy, hogy akár egy év múlva jelen leszel még az életében.
Forrás: Nem mutat be a barátainak vagy a családjának

Ha már egy ideje randizgattok, és még mindig nem akar bemutatni a barátoknak és családtagoknak, nagy az esélye annak, hogy nem veszi komolyan a kapcsolatotokat. Ha így érezne, már összehozott volna egy-két hónap alatt egy találkozót legalább a barátokkal, hogy a számára fontos személyeket bemutassa egymásnak.