Galéria

Ezért tartják nevetségesnek Nicholas Sparks romantikus történeteit

Forrás:
#10.: Séta a múltba

A film főszereplője Jamie és Landon: két középiskolás fiatal, akik egy színdarab után egymásba szeretnek. A gond, hogy a lány leukémiás, és már csak annyit szeretne az élettől, hogy valóra válthassa álmait, és kiélvezhesse a boldog pillanatokat. Így például még egy esküvőre is sor kerül. A rangsorolás szerint ilyen fiatalon házasodni extrém dolog, de Jamie betegsége miatt viszonylag érthető – és ezért ez lett a legkevésbé nevetséges film a listán.

Forrás:
#9.: Az utolsó dal

A lista készítői szerint nagyon rossz választás volt Miley Cyrusnak adni ezt a komolyabb főszerepet. Ezt leszámítva szerintük ez egy átlagos tinédzserszerelem története, amit egy Nicholas Sparkstól megszokott halálesettel tesznek borongóssá.
 

Forrás:
#8.: Hosszú utazás

A filmben Luke és Sophia barátságot kötnek egy idős férfivel, aki a halála után minden pénzét rájuk hagyja. Ez pedig nem kis összeg. A lista írói szerint ez egy elég valószínűtleg cselekmény, de ezt leszámítva korrekt történetnek tartják arról, milyen az, amikor egy pár két különböző dolgot szeretne, és alkalmazkodniuk kell egymáshoz.

Forrás:
#7.: Kedves John!

John és Savannah egy tengerparton találkoznak egymással, és szinte rögtön szerelembe esnek. A kapcsolatukat azonban megnehezíti, hogy a férfi katona, és vissza kell mennie a seregbe; ezt a szakadékot pedig végül nem tudják leküzdeni. Sőt, a lány még meg is házasodik időközben, azonban férje, Tim a film végén meghal. A rangsor készítői szerint azért nevetséges a történet, mert igazából Tim egy nagyon rendes fickó volt, a végén mégis úgymond 'örülni kell' annak, hogy meghalt, mert így lehetősége van a két fiatalnak ismét együtt lenni.

Forrás:
#6.: Szerelmünk lapjai

Noah és Allie hosszú évek után találnak ismét egymásra, amivel semmi gond nincs, hiszen a való életben is láthatunk erre példát. Amivel a lista íróinak gondjuk volt, hogy a srác egy éven át minden nap levelet írt szerelmének; ergó tudta a címét, mégsem gondolt arra, hogy meglátogatja a viszonzatlan üzenetek miatt. A végén pedig együtt alszanak el örökre, ami nagyon megható jelenet, de kevésbé reális szerintük.

Forrás:
#5.: Szerencsecsillag

Logan talál egy fényképet egy ismeretlen lányról, a háttérben egy világítótoronnyal. Ezért fogja magát, és ELSÉTÁL egészen a helyszínig Coloradóból Louisianába, csak hogy megtalálhassa őt. Amikor pedig körbekérdez, és végül rábukkan, nem árulja el neki az igazat. Inkább elkezd nála dolgozni, ahelyett, hogy szimplán megmutatná neki a fotót. A magazinnak tényleg inkább azzal volt baja, hogy a srác SÉTÁLT a világítótoronyig.

Forrás:
#4.: Éjjel a parton

Adrienne házassága romokban, Pault pedig elhagyja a felesége, és a fiával is rossz a kapcsolata. Ezért amikor úgy alakul az élet, hogy csak ők ketten vannak egy szállóban, egyre inkább egymásra találnak. A film vége azonban a lista szerint kifejezetten szörnyű, ugyanis amikor Paul megpróbálja jobbra fordítani a viszonyát a gyermekével, meghal egy sáromlásban.

Forrás:
#3.: Üzenet a palackban

'Emberek, akik palackban küldenek üzenetet: naiv gyerekek, akik távoli barátokra vágynak... és Garret, Kevin Costner karaktere a filmben' – kezdi a magazin, amikor a top harmadik legnevetségesebb Nicholas Sparks-filmet jellemzik. A férfi felesége már meghalt, a neki címzett üzenetet pedig Theresa találja meg a palackban, később pedig egymásba szeretnek. Végül azonban a történet Garret halálával záródik, ahogy azt az írótól már meg is szokhattuk.

Forrás:
#2.: Vissza hozzád

Amanda őrülten szerelmes volt tiniként Dawsonba, a férfibe, aki évekkel később visszatér az életébe. Azonban mire erőt vesz magán, és ott hagyja férjét, a pasit lelövik, és meghal. Ugyanazon az éjszakán pedig kiderül, hogy fiának szívátültetésre van szüksége, és kinek a szervét kapja meg? Hát persze, hogy Dawsonét!

Forrás:
#1.: Menedék

És a lista szerint a legnevetségesebb Nicholas Sparks-történet a Menedék. Leginkább azzal volt a gondjuk, hogy miután Katie megszökik bántalmazó férje elől, sikerül barátságot kötnie egy helyi nővel, aki az új szerelmének halott felesége. Persze ezt csak a végén tudjuk meg, de az egész filmet kissé hihetetlenné teszi a véleményük szerint.