Galéria

10 film, amiért odavoltak a kétezres évek tinijei

Forrás:

Ugye, te is titokban Mia akartál lenni, akit felkeres valaki, hogy elárulja, igazából egy királyi család tagja? Arról már nem is beszélve, hogy vártál a saját Michael-edre...
Forrás:

Elle Woods cukin butuska, mégis totál imádnivaló stílusa téged is cukorkaországba repített?
Forrás:

A sorozat után készült filmben Hillary Duff a tinik királynője volt, és minden lány olyan akart lenni, mint ő. Annyira elutaztunk volna vele!
Forrás:

Mit szólnál, ha egyik nap anyukád testében ébrednél fel, anyukád pedig a tiédben? Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis bemutatták, hogy ez milyen érdekes helyzeteket teremtene. Nem tudjuk, hogy a vicces szövegeket vagy a szuper zenét imádtuk jobban a filmben.
Forrás:

Te Regina George barátnője vagy legnagyobb ellensége lettél volna? A Bajos csajok volt a kétezres évek egyik legnagyobb klasszikusa, amiből még mostanság is egészen sok idézetet lehet olvasni az interneten.
Forrás:

Imádtad volna akár csak egy napra is kipróbálni, milyen hirtelen harmincévesnek lenni tiniként?
Forrás:

Mary-Kate és Ashley Olsen egyik legnagyobb filmje. Biztos, hogy a te kedvenced is a totális átalakulásról szóló rész volt!
Forrás:

Nincs még egy olyan film, ami a lányok igaz barátságát ilyen jól mutatná be. Imádtuk a filmet, és benne a fiatal Blake Lively-t!
Forrás:

Jófej csajok, szuper zenék, vicces sztori, dögös pasi ellenfél, aki a végére már nem is lesz annyira ellenszenves... Hatalmas kedvencünk volt ez a film!
Forrás:

Ó, a tinikori Zac Efron és az ő csodás hangja! Valld be, hogy még a telefonod is a filmzenékre csörgött!