Galéria

4 teaház Budapest szívében, ahol elbújhatsz a hideg elől

Forrás:

Itt van minden, amire csak szükséged lehet, akár kezdő, akár haladó teázó vagy. A kóstolások mellett tanfolyamokat is szoktak szervezni, illetve mindenféle felszerelést beszerezhetsz tőlük, ha az otthonodba is szeretnéd becsempészni a rituálészerű teázást.

Cím: 1075 Budapest, Kazinczy utca 52.

link
Forrás:

Egy igazán otthonos kuckó a Bródy Sándor utcában, amelynek bizonyos részeire úgy kell bemásznod vagy felmásznod. Persze azért vannak asztalok is, és nagyon kedves személyzet. Teát itt is vásárolhatsz a kínálatból, nyugodtan bízd magad az ott dolgozókra!

Cím: 1088 Budapest, Bródy Sándor u. 3.

link
Forrás:

Fantasztikusan letisztult teaház a Bazilika ölelésében, ahova mindig jól esik betérni. A rituálé itt garantált, és kimondottan érdekes azok számára, akik most járnak először ilyen helyen. Erős pluszpont nálunk, hogy a Marumotoban teából készült édességeket is lehet kóstolni. Nyami! :-)

Cím: 1051 Budapest, Hercegprímás u. 9.

link
Forrás:

Igazán kellemes, otthonos légkör fogad, ha belépünk a Vörös oroszlánba. A szálas teák nagy választékával várnak bennünket, és mi órákig képesek vagyunk elüldögélni a gőzölgő csészék felett. Itt is vásárolhatsz teázáshoz szükséges eszközöket, és persze a megtetszett teafüveket is magaddal viheted, hogy otthon se kelljen lemondanod az ízélményről.

Cím: 1066 Budapest, Jókai tér 8.

link