Galéria

15 dolog, amitől meg kell szabadulnod hogy boldog legyél

Forrás: A túl magas elvárások

Kezdd a megszabadulást a túl magas elvárásokkal. Mindig csak annyit követelj magadtól és másoktól, amennyi reálisan teljesíthető.
Forrás: A túlzott feltűnősködés

Szabj gátat magadnak, hogy mennyit posztolhatsz és mennyit nézelődhetsz az Instagramon. Sokkal boldogabb lesz az életed, ha nem mások életén csámcsogsz, és nem a lájkokat vadászod.
Forrás: Az exed

Az exedet le kell építened, és kész. Nem segít az életedben semmit.
Forrás: A múltban élés

Ne a múltban élj, és folyton azon rágódj, mit kellett volna másképp tenned, hanem arra koncentrálj, hogy mit szeretnél még elérni, és érd is el!
Forrás: Az olvasólistádtól

Húzd át a tételeket, amelyeket még elolvasnál, azaz végre olvasd el a könyveket! Csinálj egy kis önidőt, és egy jó kávé vagy kakaó mellett olvasgass végre kicsit.
Forrás: A mérgező barátok

Tudod, ők azok, akik mindig csak kérnek tőled valamit, és traktálnak a problémáikkal, de sosem tesznek hozzá semmi pozitívat a napjaidhoz.
Forrás: A nem hordott cuccaid

Valaki nagyon fog örülni azoknak a ruháidnak, ékszereidnek, amelyeket te nem hordasz, és neked pedig felszabadul egy csomó hely a szekrényedben.
Forrás: A káros szokások

Túl sok kávé, cigi vagy bármi más? MOST kell letenned ezeket.
Forrás: Az igény, hogy mindent birtokolj

Ha mindig a legjobb telefonra vágysz, kellenek a legfrissebb divatú ruhák, és te akarsz a legcsinosabb lenni mindenhol, az megnehezíti az életedet. Szabadulj meg ettől a szokástól!
Forrás: Az önsajnálat

A legnagyobb ellenségeid egyike az önsajnálat. Ha valamivel nem vagy elégedett, ne panaszkodj, hanem tegyél ellene, és ne 'valamikor', hanem AZONNAL!