Galéria

Ezekkel a személyekkel lépnek félre a legtöbben

Forrás: Akire a leginkább gyanakszol

Általában az emberek már gyanakszanak valakire, mielőtt bizonyítékot találnának a megcsalásra. Ha van olyan személy, akinél a legnagyobb esélyét érzed annak, hogy a párod megcsalna vele, rossz hírünk van – mert a legtöbb esetben ő az, akivel végül félre is lép.  
Forrás: A kollégájukkal

Noha a házinyúlra nem lövünk elv alapján nem jó ötlet munkatárssal ismerkedni, mégis az afférok 60 százaléka itt kezdődik! Nagyon sokan a kollégájukkal csalják meg a párjukat, de szintén rengetegen lépnek félre üzleti út során, mert kisebb a lebukási esély.
Forrás: Az exükkel

Az exek nem véletlenül okoznak problémát az új kapcsolatokban, és sokszor a féltékenységnek van is alapja. A statisztikák szerint a nők 32 százaléka és a férfiak 21 százaléka csalta már meg a párját egy korábbi szerelmével.
Forrás: Ismeretlenekkel

Hallunk néha sztorikat arról, hogy nős férfiak ismerkednek a bárokban, de azt sosem tudtuk, mennyi ennek a valóságalapja. Nos, most kiderült, hogy elég sok: a megkérdezettek 18 százaléka ugyanis lépett már félre ismeretlen nővel vagy férfival.
Forrás: Sógorokkal és sógornőkkel

És ami talán a legmeglepőbb, hogy még a rokoni kapcsolat sem szent. 17 százalék ugyanis bevallotta, hogy csalta már meg a párját annak testvérével!
Forrás: Az interneten megismert személyekkel

Noha azt gondolnánk, hogy a netes világban a legegyszerűbb szeretőt találni, valójában csak kevesen, mindössze 10 százalék ismerte meg itt azt, akivel félrelépett. Ellenben a kizárólag online történő afférok már sokkal gyakoribbak.  
Forrás: A statisztika túlment a megcsalás témáján, és arra is kiterjed, a szeretővel végül mennyire fordul komolyra a dolog általában. És az eredmények szerint nem gyakran, ugyanis a megcsalóknak mindössze 25 százaléka járt úgy, hogy végül összeházasodott a nővel/férfival, akivel félrelépett.