Galéria

A szeptemberben született emberek különleges tulajdonságai

Forrás:
Tökéletességre törekszel

Sosem hagynál abba egy feladatot, míg nem sikerül tökéletesen megcsinálnod, mert természetednél fokva perfekcionista vagy, és ezt nem is veszed félvállról. Ha valamit csinálsz, akkor azt vagy hibátlanul csinálod meg – vagy inkább neki se állsz. Csak ez a két opció létezik számodra.

Forrás:
Született művész vagy

Érdemes megfigyelned, hogy aki szeptemberben született, szinte biztosan érdeklődik valamilyen művészeti terület iránt. Ez lehet zene, festészet, tánc, fotózás; bármi, amiben kiélhetik a kreativitásukat. Az már csak hab a tortán, hogy ezekben nagyon tehetségesek is.

Forrás:
Nagyon fontos számodra az egészség

Természetednél fogva törekszel arra, hogy egészséges életet élj, próbálsz figyelni a mozgásra, és bűntudatod van, ha gyorskaját eszel. Ettől függetlenül viszont hajlamos vagy arra, hogy elcsábulj az édességeknek. Te nem az a típus vagy, aki halogatja az orvoshoz menetelt; ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben, rögtön időpontot kérsz.

Forrás:
Nagyon jó a beszélőkéd

Szereted hallatni a hangod, és ez nem holmi fecsegésben merül ki. Született beszélő vagy, akinek nem okoz gondot, ha ki kell álnia nagyobb tömeg elé, és ügyesen meg tudod győzni az embereket a számodra fontos témákról.

Forrás:
Hiszel a fejlődésben

A szeptemberi emberekre jellemző, hogy időnként önvizsgáltatot tartanak, megkeresik a hibáikat, és próbálnak ezeken változtatni. Ők azok, akik tényleg tanulnak a tapasztalataikből, és próbálnak minél jobbá válni ahelyett, hogy ismét elkövetnék ugyanazokat a baklövéseket.