Galéria

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha IKREK jegyű vagy!

Forrás: Neked nem okoz gondot, hogy akár egy hosszabb útnak is nekivágj autóval, hiszen nemcsak hogy megvan hozzá a kellő rugalmasságod, hanem az egész utazást is egy nagy kalandnak tekinted, tehát az úti célhoz vezető utat is. Épp ezért a gyerekeidnek is ezt tanítod: minél többet látsz, annál többé válsz!
Forrás:

Kicsivel több mint 5 óra alatt éritek el autóval, még ha meg is álltok néhányszor útközben. A gyerekeknek ideális az öböllel elzárt tengerpart, és a város is változatos programokat kínál, ha épp megunnád a napon henyélést. Bőven akad a környéken a hely történelmét idéző emlékmű, és a baskai kőtáblát is érdemes meglátogatni. Szállás tekintetében igen nagy a választék, gyerekekkel mehettek jól felszerelt apartmanba, de a szállodák is fel vannak készülve a kicsikre.

Szállástipp: Villa Adria
Forrás: A repülős utazás nem okozhat gondot egy levegő jegyűnek, így te egész biztosan az ablak mellé foglalsz magadnak helyet a gépen, hogy egész úton nézelődhess. Mivel szereted, ha pikk-pakk mennek a dolgok, ezért a 1,5-2 óra alatt elérhető úti célok igazán kedvedre valók.
Forrás:

Az olasz ételek sokszínűségén felül magával ragad majd ez a tömény történelmet magába zárt város, hiszen minden egyes szeglete évekig mesélhetne arról, ami valaha ott már megtörtént. Érdemes úgy összeállítanod a programot, hogy egy napra rövidebb kötelező elemeket tervezel be, nehogy túl gyorsan megelégeld a múzeumokat, látnivalókat. Reggelizz egy finom paninót egy hamisítatlan olasz kávézóban, majd nyalj el egy igazi csoki fagyit a Trevi-kút mellett, aztán irány Vatikánváros!

Szállástipp: Hotel Nord Nuova Roma
Forrás: Nincs is jobb pihenés számodra, mint egy hirtelen jött ötlettől vezérelve kocsiba pattanni a pároddal, és kiruccanni valahova egy hosszú hétvégére. Azt sem bánod, ha az úti cél messzebb van, hiszen szívesen megállsz útközben is, akár ott is éjszakázol valahol, ha épp megtetszene a hely.
Forrás:

Itt minden adott számodra, hogy igazán átadhasd magad a szabadság érzésének. Az Alpok csodálatos hegyvonulatai és az Inn folyó békésen csordogáló látványa mellett a városi forgatag is hamar magával ragad. Bőven akadhat lehetőséged egy kis shoppingtúrára is a sok látnivaló mellett, ha pedig szereted az ékszereket, a Swarovski Múzeumot kár lenne kihagyni!

Szállástipp: Hotel Maximilian és Hotel Innsbruck
Forrás: A lehető legtermészetesebb dolog számodra, hogy a gyerekeiddel is megszerettesd a repülést. És mivel ilyen lelkesen állsz a dologhoz, a csemetéid is hamar rákapnak a dolog ízére. Épp ezért nem lesz nehéz dolgod, ha egy valamivel távolabbi utazást néznél ki magatoknak.
Forrás:

Az éves átlaghőmérséklet itt 20 fok körül alakul, úgyhogy nem okoz majd túl nagy fejtörést, hogy milyen holmit pakolj magatoknak. Nem muszáj a fővárosban megszálljatok, de 1-2 nap erejéig érdemes beiktatni, mint városnézős programot. Málta egyébként remek adottságokkal rendelkezik a családok számára, igaz sokhelyütt sziklás, köves strandokkal csábít, de ezt nagyon hamar meg lehet szokni. Ha nagyobbak a gyerekek, felejthetetlen kaland lehet számukra, ha robogót béreltek és úgy járjátok be a sziget aprócska városait, halászfalvait.

Szállástipp: The Westin Dragonara Resort és Valletta Boutique Living Apartments