Galéria

Ilyen táska illik hozzád az életkorod szerint

Forrás:

Ohh, igen, azok az édes 20-as évek, amikor semmi sem volt túlzás. Ha kellő ütemben és megfelelő stílusérzékkel adagolja az ember lánya a wow-faktort, akkor minden belefér. Addig vállald be a legnagyobb őrültségeket, amíg lehet.

 

Forrás: InStyle tipp: Zara, 6995 Ft
Forrás:

Végre igazán kezdesz ráérezni a stílusodra, a gardróbod már jól átgondolt, praktikusan párosítható darabokból áll. Rendben van a karriered, ahogyan a társasági életed is, és az olyan kiegészítőket kedveled, amelyek minden alkalommal jól működnek, legyen az egy csajos brunch vagy egy őrült péntek éjszaka.

 

Forrás: InStyle tipp: NO. 21, 485 dollár
Forrás:

Ha minket kérdeztek, szerintünk minden nőnek alanyi jogon járna 18 év felett egy designer-táska, de sajnos nem mi irányítjuk a világot. Így a jobb később, mint soha alapon költs végre egyszer pofátlanul nagy összeget magadra. És ha már költesz, válassz olyan táskát, amely nemcsak a gardróbod éke, hanem a mindennapi társad is lesz. Mert egy ilyen csodát meg kell mutatni a világnak!

 

Forrás: InStyle tipp: Chloé, 1290 euro
Forrás:

Egyre nehezebben lépsz ki komfortzónádból, ezzel pedig egyenes arányban nő azon életfontosságú holmik száma, amiket egész nap magadnál szeretnél tudni. Mi lehetne hát jobb, mint egy végtelen shopper, ami nem mellesleg szinte minden szettel tökéletesen működik?

 

Forrás: InStyle tipp: H&M, 8995 Ft
Forrás: Olyan időtlen darabokra vágysz, amelyek nem korlátoznak téged. Persze fél szemmel még mindig a trendeket követed, így pontosan tudod, hogy újra divat a vödörtáska!
Forrás: InStyle tipp: Mango, 13 995 Ft