Galéria

Forrás:

Imádja a kék-piros-fehér klasszikus triót, és ügyesen játszik vele! Nemcsak csíkok, hanem növényminták formájában is nagyon csinos. A piros magas sarkú pedig örök kedvenc!

 


Forrás:

Fekete-fehér klasszikus – magas derekú szoknyával, mert az alacsony, karcsú termetű, vagyis petite (ejtsd: pöti) hölgyek szeretik nyújtani a lábaikat. Épp ezért nagyon trükkös, hogy bár bokáig ér a cipő, még kivillan egy kis rész a saroknál!

 


Forrás:

Talpig fehérben, de mégsem! ;) Itt is van egy kis huncutság – kivágott részletek, egy színes táska dobják fel a szettet, és egy csinos, bőrszínű szandál nyújtja a virgácsokat.

 


Forrás:

Buklé kabátka, ahogy Chaneltől tanultuk, fehér póló, farmer, kék peep-toe cipő és más nem is kell a boldogsághoz!

 


Forrás:

Egy csinos farmerdzseki szintén kell a szekrénybe – tűrjétek fel az ujját és sokkal vagányabb lesz az összhatás. Cicás szemüveg? Ha jól áll, naná, ha nem, keress egy másik fazont, amiben szuperül mutatsz!

 


Forrás:

Ne féljetek színeket kombinálni! Szuperül illik a sárgához a pink, mint látjátok, a foncsorozott kék szemüveg pedig modernséget visz a szettbe.

 


Forrás:

Nem kell, hogy Louis Vuittonnal rohangálj, de legyen egy klasszikus vonalvezetésű táskád, aminek van tartása. Ez fog a legtovább szolgálni hű társként, főleg, ha van rajta egy elegáns csat, egy kis kendő rákötve, vagy épp elbűvöl a különleges, letisztult formája. Röviden: egyszerűségében is legyen emlékezetes!

 


Forrás:

Könnyű pulcsi farmerszoknyával – és igen, ugyanilyen jól működik sportos cipőkkel, loaferekkel, mint tűsarkúval.

 


Forrás:

Vállra vetett, sikkes kabátka – amíg jó az idő, hordjátok így nyugodtan, ha csak kiszaladtok valamiért, mert nagyon elegáns és laza! A fehér nadrágok viszont teltebbnek mutathatnak, válasszatok nem teljesen szűk fazont és nem túl vékony anyagot.

 


Forrás:

A pöttyös blúz egy igazi sikkes favorit. Sötét farmerrel, piros cipellővel szinte bárhol megállja a helyét – a munkahelytől a randiig!

 


Forrás:

Pop of color! Még egy sötétkék ruhát is feldob egy élénk színű táska. Kinek pink, kinek sárga, de lehet ezüst vagy arany is.

 


Forrás:

Ropogós világoskék ing laza biznisz hatással, és csinos virágos ceruzaszoknya hódítani jöttem hangulatban. Imádnivaló!

 


Forrás:

Apró virágminták a fekete összeállításon és máris elillan a komorság!

 


Forrás:

Kereknyakú pulóver galléros inggel – szintén csodás, főleg feltűrt ujjal, amitől egyértelműen sokkal fiatalosabb a szett. Nem baj az sem, ha kivillan az ing ujja, az állatmintás cipő meg már csak a hab a tortán.

 


Forrás:

Kis izgalmat visz a sötét szettekbe is, ha printelt vagy különleges textúrájú az anyag. Vannak minták, amik klasszikusak, mint a geometriai vagy a finom vízfestékes, virágos minták, ezekbe érdemes fektetni.

 


Forrás:

Ha vége a munkának, akkor is marad a sikk! Kockás ing, farmer, fehér tornacipő – esetleg egy kis steppelt mellény még jöhet, ha már beköszöntött az igazi ősz.