Galéria

Ezekkel a csillagjegyekkel a legjobb és a legrosszabb párkapcsolatban lenni

Forrás: Akivel jó kapcsolatban lenni: Bika

Mivel nagyon elkötelezettek, szinte minden szituációt működőképessé tudnak tenni. Folyton keresik-kutatják a megoldásokat, és nem adják fel, míg nem sikerül teljesíteniük a kitűzőtt célt. Ha ez a cél te vagy, megnyugodhatsz, mert biztosan minden gondot meg fogtok oldani együtt.
Forrás: Akivel jó kapcsolatban lenni: Szűz

Ha valami biztos, akkor az, hogy egy Szűz csillagjegyű személy mellett nyugodtan aludhatsz. Ők ugyanis biztosra akarják tudni, hogy mindig boldog vagy-e a kapcsolatotokban, és nagyon jó csapatjátékosok.
Forrás: Akivel jó kapcsolatban lenni: Mérleg

A Mérlegek egyik nagy jellemzője, hogy nagyon szeretnek párkapcsolatban élni, és ha elkötelezik magukat, ők azt tényleg komolyan is gondolják. Nagyon sok gyengédséget adnak a párjuknak – néha talán még túlságosan sokat is. Bármi probléma merülne fel, ők biztosan a megoldást keresik és nem a kifogásokat!
Forrás: Akivel jó kapcsolatban lenni: Bak

Nagyon érdeklődőek a Bakok, és ha valakit szeretnek, mindent elkövetnek, hogy ez a valaki jól érezze magát. Mindig odafigyelnek a párjukra, és bár nehezen veszik rá magukat az újdonságok kipróbálására, bevállalják, ha a szerelmüknek ez fontos.
Forrás: Akivel nehezebb kapcsolatban lenni: Oroszlán

Személyiségükből fakad, hogy az Oroszlánok szeretik, ha minden róluk szól, és el is várják, hogy az összes figyelem rájuk szegeződjön. Magasak az elvárásaik, és a környezetüktől is megkövetelik, hogy ezeknek megfeleljenek. Ha nem szeretnél háttérbe szorulni, nem egy Oroszlán való a számodra.
Forrás: Akivel nehezebb kapcsolatban lenni: Skorpió

Elsőre talán csendesebbnek tűnnek, de valójában annál 'veszélyesebbek' a Skopriók. Persze nekik is vannak jó tulajdonságaik, de ha valakire mérgesek, pontosan tudják, milyen szavakkal képesek a legerősebb fájdalmat okozni. A legjobb, ha veszekedéseknél inkább teret és időt hagysz egy ilyen személynek, mivel nagyon szenvedélyes személyiség.
Forrás: Akivel nehezebb kapcsolatban lenni: Nyilas

Hiába elhivatottak és ambíciózusok, a Nyilasok hajlamosak rossz döntéseket hozni, amelyek nem éppen pozitív irányban befolyásolják a kapcsolatukat. Általában szép reményekkel vágnak neki a jövőnek, de gyakran átvált a hangulatuk negatívba, amit hosszútávon nehéz elviselni.
Forrás: Akivel nehezebb kapcsolatban lenni: Vízöntő

Elsőre furcsa lehet, hogy ez a nyugodt csillagjegy felkerült erre a listára, de valójában van még min dolgoznia a szerelemben. Nagyon lazák és a saját álomvilágukban szeretnek élni, ezért sokszor megesik, hogy egy kapcsolatban nem adnak elegendő figyelmet a párjuknak, aki így nem is érzi magát fontosnak mellette.