Galéria

6 budget hack, ami segíthet tartósan sokat spórolni

Forrás:

Mégpedig azért, hogy kiiktasd azt a lehetőséget, hogy az élelmiszerboltba betérve mindent lekapkodj a polcról pusztán azért, mert 'még azt is megláttad'. Így is mindig minden lesz otthon, viszont csomó időt megspórolsz, sőt akár az üzemanyagköltséget is.
Forrás:

Ha nem bírod sorozatok nélkül, de sokallod az előfizetést, dobjátok össze rá másokkal a kellő összeget! Egy felhasználó elvileg több készüléken is nézheti a műsorokat, és így még jobban ki lesz használva a szolgáltatás.
Forrás:

Mit értünk ezen? Persze nem azt, hogy kezdd el magad vágni a hajadat vagy hogy sose menj kozmetikushoz! Hanem azt, hogy számold ki, nagyjából mennyiszer van ezekre valóban szükséged, minden mást pedig próbálj meg magad megoldani, akár magad gyártotta kencékkel!
Forrás:

Tudjuk, hogy baromi sok kártyát jelent ez a pénztárcádban, de ha jó előre tájékozódsz az interneten a kedvenc boltod akcióiról, akkor csak azokat a kártyákat, kuponokat kell magaddal vinned, amelyek valóban jól jönnek majd. Gyűjts pontokat kedvezményekért, levásárolható összegért! Sok kicsi sokra megy!
Forrás:

Igaz, hogy kényelmesebb minden nap a munkahelyünköz közeli étteremben ebédelni, menüzni, de ha jól összeszámolod, hogy egy hónap alatt borravalóval együtt mennyi pénz folyik ki a kezed közül, lehet, hogy érdemes kipróbálni: magad készítsd el az ebédet, s azt vidd magaddal. Ez változatosabb, egészségesebb és pénztárcakímélőbb megoldás is!
Forrás:

A városban talán fölösleges is az autó használata, ha pedig messzebbre utazol, bátran próbáld ki a telekocsi szolgáltatást, amelyre különböző netes oldalakon tudsz magadnak útitársakat toborozni, illetve becsatlakozni mások mellé, hogy akár kevesebbért is eljuss vidékre, mint amennyit egy vonatjegyért fizetnél!