Galéria

5 apró, egyszerű tipp, amivel romantikusabbá teheted a szexet

Forrás:

Az első és legfontosabb lépés, hogy tanuld meg szeretni magad. Vegyél egy fürdőt, menj el a barátaiddal, masszíroztasd meg magad, igyál egy pohár bort vagy teát, simogasd meg a kutyád. Bármi működik, ami megnyugtat és helyretesz belül. A lényeg, hogy legyél kibékülve magaddal, hiszen ez hatalmas magabiztosságot ad!

 


Forrás:

Olyan ötlettel kell előállnod, ami mindkettőtöknek megfelel – és persze ennek legfontosabb része, hogy mindketten ráérjetek. Ha belefér, akár el is utazhattok, de ne költsd el az összes pénzedet egy romantikus éjszakára!


Forrás:

Mielőtt találkoznátok, küldj neki pár szexi üzenetet. Nem kell 300 oldalas regényt írnod, csak néhány kedves mondatot írj, ami azt sugallja, mennyire várod a találkozást. 


Forrás:

Olyan ruhákat válassz, amelyekben hihetetlenül dögösnek, szépnek érzed magad. Így sokkal nőiesebbnek lát majd a pasid, ráadásul sugározni fog rólad a magabiztosság.


Forrás:

Nézz mélyen a párod szemébe és feküdjetek így pár percig. Ha kellemesen, ellazulva érzitek magatokat egymás társaságában, szexuális értelemben is meg tudsz nyílni.