Galéria

A megcsalás 6 jele

Forrás:

Ha a párod valamiért ott is borotválkozik, ahol addig nem, az már intő jel lehet. Jobban vizslatja a saját testét, mint a tiédet? Van miért aggódnod! Az exem még arra is megkért, hogy borotváljam le a hátát és a nyakát. 

Ha pedig új szokása, hogy eljár edzeni és szinte függővé válik, mutogatja a bicepszét – nos, hát akkor sem a kapcsolatotok érdekli.

Az én kapcsolatom eljutott arra a szintre, hogy a férjem inkább este 10-ig edzett, ahelyett, hogy együtt vacsoráztunk volna...


Forrás:

A hét minden napjára van valamilyen munkahelyi programja? Téged el sem hív, pedig a többiek a párjukkal érkeznek? Ezek hatalmas jelek arra, hogy próbál kerülni és valószínűleg más nő is van a dologban.

A férjem például azt mondta, hogy azért ne menjek vele az üzleti vacsorákra, mert feszélyezve érezte magát velem, pedig régebben minden ilyen összejövetelre elkísértem. Te ne hagyd, hogy odáig süllyedjen az önbizalmad, mint nekem, inkább állj ki magadért az első perctől kezdve!


Forrás:

Ha a barátod rendszeresen ideges és több hangos szó is kicsúszik a száján, valószínűleg a bűntudat szól belőle, amit rád vetít ki. Az egyik ilyen jel nálunk az volt, amikor azért tolt le, mert nem raktam vissza a vasalódeszkát a helyére. Azt hitte, ezzel érzékeltetni akarom, mennyire utálok vasalni, de az ingeivel kivételt tettem. (Egyébként semmi bajom a vasalással!)

Aztán jött a párkapcsolati terápia, ahol elmondta, szerinte nem tisztelem, nem értem meg és nem is figyelek rá. És a házunkban sem tartok elég nagy rendet. Csak azt tudom tanácsolni, hogy ne toleráld a vádaskodást,a  kritikát, de kezeld higgadtan a dolgokat. És persze húzz új határvonalakat a kapcsolatban.


Forrás:

'Ezt meg hol tanultad?' Ez a kérdés valóban elhangzott a számból, amikor új pózzal állt elő az ágyban. Azután arra kért, hogy mindenemet szőrtelenítsem. Már tudom, mindkét esetben azt akarta, hogy hasonlítsak a szeretőjére.


Forrás:

Ha új, merészebb szokásai vannak a párodnak, elkezdhetsz gyanakodni. A férjem például jóval többet és többször ivott, mint addig – valószínűleg, hogy csillapítsa a bűntudatát. Ráadásul mindig kerülte a dohányzást, azonban amikor félrelépett, rászokott. És persze jóval többet költött, mint addig. 

Ha úgy veszed észre, nem akar veled lenni, inkább túlórázik vagy programokat csinál másokkal, érdemes leülnöd a pároddal beszélgetni. Ahogyan már korábban is leírtam, bármi fontosabb volt az exem számára, mint a velem töltött idő. 


Forrás:

Miután a fent említett este kikaptam a férjem kezéből a telefont, nem volt hajlandó beírni a kódot. A szívem majd’ kiugrott a helyéről, annyira ideges lettem. Azután kiderült, volt is rá okom bőven.