Galéria

5 sminktermék, amiból az olcsóbb verziók ugyanolyan jók, mint a drágák

Forrás:

Bár rajongok a szemfestékpalettákért, szívem mélyén tudom, hogy – ha csak nem a sminkelés a szakmád – ezek igazán felesleges vételek. Hiszen mikor fogod te magadra mindet elhasználni?! A manapság olyannyira trendi nude paletták közül ugyanannyit tud egy jó színekkel összerakott 5000 Ft alatti verzió, mint a 10 000 Ft feletti. Elhihetitek.

Terméktipp: Rimmel Magnif'Eyes nude paletta
Forrás:

Tetszik, nem tetszik, a szempillaspirált három havonta cserélni kell. Ekkor kezd el csomósodni, leperegni, beszáradni. A drágák és az olcsók is ugyanúgy, egyformán. A kínálat olyan hatalmas, hogy bizton állíthatom, mindenki számára megvan az ideális a drogériák polcain. Pár ezer forintért...

Terméktipp: dm trend it UP POP Lashes szempillaspirál
Forrás:

Nos, nekem még senki nem mutatott olyat, ami az essence fedőlakkjait überelte volta. Senki, soha.

Terméktipp: essence The Gel vagy az essence better than gel nails fedőlakk
Forrás:

Mivel ezekből egy rendes lánynak sosem elég, és kábé hetente másik árnyalat vagy textúra lesz a kedvenced, nem érdemes vagyonokat költened rájuk. Gyönyörű színek és fények vannak már a legolcsóbb kategóriában is, és minőségben sem fedezhető fel túl nagy eltérés az árkategóriák között.

Terméktipp: ASTOR Soft Sensation Lipcolor Butter
Forrás:

Ez ismét az a termék, amiből nem a márkát és az árat érdemes nézni, hanem azt, melyik a hozzád leginkább passzoló árnyalat. És könnyen megeshet, hogy pont egy olcsóbb változat lesz az!

Terméktipp: Bourjois Little Round Pot pirosító