Galéria

4 programtipp, ami segít kizökkeni a komfortzónádból

Forrás:

Igen, akár pár nélkül is! Sőt, talán úgy lenne a legjobb! Hogy miért? Mert így rákényszeríted magad az ismerkedésre, arra, hogy megnyílj vadidegen emberek előtt is.
A tánc igazi önkifejezési forma, hiszen a testedet használod ahhoz, hogy kimutasd a benned zajló folyamatokat, gondolatokat, akár félelmeket is. Amelyek idővel persze fokozatosan fel fognak oldódni. Szóval ne aggódj, adj egy esélyt magadnak, és tedd meg az első (tánc)lépést!
Forrás:

Ez egy igazi játékos fejlesztés és kimozdítás is lehet egyben! Vicces szituációk megteremtésével, improvizálással kell, hogy megoldd az eléd gördülő feladatokat, így ezáltal rengeteget fejlődhet többek között a kommunikációd, a kapcsolatteremtési készséged, az együttműködésre való hajlandóságod (megtanulsz csapatban dolgozni), és igazából felér ez egy jó önismereti tréninggel is, hiszen rengeteg mindent megtapasztalhatsz, megtudhatsz közben önmagadról!

Tipp: Momentán társulat
Forrás:

Nem lényeg, ha nincs valami jó hangod, egy próbálkozás mindenképp végtelenül sokat dobhat az önelfogadásodon, arról nem beszélve, hogy elkezdheted leküzdeni a szerepléstől való félelmeidet is! Fogd fel úgy, hogy nincs szabály: ez csak szórakozás számodra, és ne érdekeljen körülötted semmi, ne agyalj azon sem, hogy mit gondolnak mások! Add magad, engedd ki a hangodat és a feszültséget, kerülj közelebb a korlátaid átlépéséhez! 

Tipp: menj olyan valakivel, akiben teljes mértékig megbízol, és vond be őt is a tervedbe! Bulizzatok egyet!
Forrás:

Egy ilyen programon kiiktatják a legfontosabb érzékszervedet, hiszen koromsötétben, esetleg a szemedet is bekötve kell eligazodnod a többi érzékszerved és az ösztöneid segítségül hívásával. Megtapasztalhatod milyen érzés hirtelen kiszolgáltatottnak lenni, ezáltal pozitív értelemben véve talán átértékelheted a saját általános helyzetedet. De ami talán még fontosabb, hogy legtöbbször a vakprogramvezető segítségére leszel utalva, így egy kicsit átélheted, milyen másokkal szorosan együttműködni, bizalmat kiépíteni.

Nem utolsósorban pedig nagyon jó móka, egészen biztos, hogy rengeteg élménnyel gazdagodva térsz majd haza!

Tipp: láthatatlan kiállítás