Galéria

Elfeledett sztárbarátságok

Forrás:

Valamikor a 2000-es évek elején készülhetett a fotó, aminek a létezéséről a rajongók egészen 2016-ig mit sem tudtak. Annyira menőn néztek ki együtt!
Forrás:

A két színésznő közös fotója a 90-es években készült, és mindketten csak úgy ragyogtak a boldogságtól!
Forrás:

A 90-es évek végén készült a fotó a trióról; ők szándékosan öltöztek fehérbe a kép kedvéért. Irigykedünk, hogy nem lehettünk tagja ennek a mesterhármasnak.
Forrás:
Ez a kedvenc képünk a listából! Justin Theroux vicces frizurája és fogszabályzója mellett szinte eltörpül a tény, hogy ő és Elizabeth Banks egykor milyen jó barátok voltak. A fotó egyébként egy film forgatásán készült, valójában azért egyikük sem így nézett ki.
Forrás:

A színésznő a fotóval kapcsolatban elmesélte, hogy ekkor találkozott Justinnal először, és izgult, mert ő énekelt a banda előtt. Az egyetlen komment, ami viszont élesen megmaradt a fejében, hogy az énekes pasi megjegyezte, milyen nagy a lába.
Forrás:

Az énekesnő mai napig imádja ezt a fotót, ami még 1988-ban készült róluk egy buliban.
Forrás:

Egy közös fotó a két valóságshow-sztárról, mielőtt még berobbantak volna a köztudatba. Imádjuk a képről visszatükröződő ártatlanságot!
Forrás:

A kép körülbelül 17 évvel ezelőtt készült, de ha most rákeresnénk a két hírességre, azt látnánk, hogy szinte ugyanígy néznek ki. Szívesen látnánk több közös képet róluk!