Galéria

Így készülj fel az őszre, ha mindig lehangolva várod!

Forrás:

Lehet, hogy fájdalmas levenni a nyári dekorációkat és a tengerészcsíkokat valami melegebb színre cserélni, viszont könnyen hangulatossá teheted a lakásodat, ahol öröm lesz bekuckózni! Néhány díszpárna, pár égősor és egy puha takaró például szuperül feldobja bármelyik szobát – itt pedig elmerülhetsz egy könyvben vagy filmben. Ha pedig ezek nem annyira vonzanak, díszítsd a lakásodat friss virágokkal, s az illat és a látvány biztosan a tavaszra fog emlékeztetni.


Forrás:

Lepd meg magad néhány aranyos pulcsival vagy kiegészítővel, hogy legalább azért örömmel menj dolgozni, hogy megmutathasd őket a kolléganőidnek. 


Forrás:

Annál nincs hangulatosabb, mint egy őszi erdőben sétálni! Ez nemcsak a lelkednek tesz jót, hanem a testednek is. Ha van kutyusod, aki bírja a mozgást, vidd el őt is magaddal!


Forrás:

Míg nyáron maximum jéggel iszod, ősszel inkább a meleg teát választod. Menj el egy teaházba, kóstolj meg néhány félét, aztán vedd meg azt, ami a leginkább ízlik. Szuperül fog esni, amikor átfagyva hazaérsz. Ha pedig nem szereted a teát, kóstolgass forró csokit különböző ízesítéssel!


Forrás:

Bár ez még messze van, sosem árt előre kitalálni néhány ötletet a jelmezeket, játékokat és kajákat illetően. Akár a dekorációk készítésének is nekiállhatsz.


Forrás:

Én például már szeptember elején előveszem a fahéjas és narancsos illóolajokat, hogy karácsonyi illat legyen a lakásban. Tudom, ezt nem kéne hónapokkal az ünnep előtt, de valahogy mégis megnyugtatóak ezek az illatok a számomra. De persze válassz olyat, ami számodra a legfinomabb – a nyári hangulat kedvéért például használj kókuszt!