Galéria

Tengerparti esküvőről álmodozol? 4 álomhelyszín

Forrás:

Maldív-szigetek

 

Tudsz tökéletesebb helyszínt a nagy igen kimondásához, mint egy fehér homokos tengerpartot kristálytiszta tengerrel és lélegzetelállító naplementével? Mi nem! Ráadásul abszolút meghitt is, hiszen több kisebb szigeten csak egy-egy hotel található, amit ha lefoglaltok, garantált a bensőséges hangulat.

Mikor: november–április
Repülőjegy-rendelés ITT


Forrás:

Seychelle-szigetek

Ha igazi luxusról álmodozol, akkor az Indiai-óceán közepén fekvő 115 sziget valamelyikére szervezed az esküvődet. A türkizkék víz és a relatíve érintetlen környezet (nincsenek óriás hotelkomplexumok) teszi egyedülállóan exkluzív választássá a szigeteket. Néhány szállodának teljesen privát bungalói is vannak saját medencével, ha kisebb esküvőt terveztek, ez is opció lehet.

Mikor: április, május, október, november

Repülőjegy-rendelés ITT


Forrás:

Krabi, Thaiföld

Az Andamán-tenger partján fekvő Krabi változatos vidéke azoknak is jó esküvői helyszín lehet, akik egy tengerbe nyúló szikláról kiáltanák világgá a boldogító igent, és azoknak is, akik inkább egy vakítóan kék lagúna partján esküdnének örök hűséget.

Mikor: november–március

Repülőjegy-foglalás ITT


Forrás:

Bali

Ezen az álomszép indonéz szigeten annyi látványos helyszín közül válogathatsz, hogy talán nem is tudsz majd dönteni. Az ikonikus hindu templom, Tanah Lot Temple festői hátteret biztosíthat a nagy napnak, de ha modernebbre vágysz, van ott egy gyémántalakú templom, s akár a vízen is sétálhatsz a Bulgari Hotel & Resort üveglappal borított medencéjében. És akkor még nem is említettük a luxushajókat és az elefántparkot, mint szintén lehetséges esküvői helyszíneket. Ha igazán különleges helyre vágysz, Bali biztosan nem okoz csalódást!

Mikor: április–szeptember

Repülőjegy-rendelés ITT