Galéria

A legjobb szexpartnerek horoszkóp alapján

Forrás: Bak

A Bak szülötte nagyon intelligens és intuitív személyiség. Mivel gyorsan tanul, könnyen kitalálja, mire vágysz az ágyban, szimplán csak a hangod és a testbeszéded alapján. A többi csillagjegytől eltérően neki biztosan nem kell elmagyaráznod, mit és hogyan csináljon az orgazmusodért. 
Forrás: Vízöntő

Aki Vízöntőként születik, biztos, hogy kreatív lélek. Ez azt jelenti, hogy hajlandó játékszereket is bevetni, vagy kísérletezni új pózokkal. Ha egy ilyen személlyel fekszel le, tuti, hogy nem tapasztalod meg kétszer ugyanazt a helyzetet, hiszen mindig belevisz valami újdonságot.
Forrás: Nyilas

Ez a csillagjegy nem éppen a komoly kapcsolatok híve, de ha csak kalandot keresel, jó választás lehet. Nála aztán kevés tapasztaltabb emberrel hozhat össze a sors, az biztos! Olyan mozdulatokat ismer, amelyekről még csak nem is hallottál, és nagyon gyakorlott is az ágyban.
Forrás: Bika

A Bika nem fél a kockázatoktól, ezért biztosan nem lesz félénk az ágyban sem. Simán benne van egy gyors menetben munka előtt, vagy akár autózás közben is szívesen félrehúzódik egy kevésbé feltűnő helyre. Attól sosem kell tartanod, hogy unalmassá válna a szexuális életetek!
Forrás: Skorpió

Ha vadabb szexre vágysz, a Skorpió a te embered! Az extrémebb játékokban is simán benne van, de vigyázz, mert lehet, hogy szex után itt-ott kisebb sérüléseket találsz magadon a gyors tempó miatt. Azért legyél biztos abban, hogy senki sincs otthon, mert szex közben nehéz lesz csöndben maradnod!