Galéria

Kockahas, ahogy a sztárok csinálják

Forrás: Khloe Kardashian nem piszkafa, a hasa mégis elképeszően lapos. A celebcsaj a napi 7 étkezésre esküszik, így gyorsítja fel az anyagcseréjét. Szinte minden nap fogyaszt görögdinnyét, avokádót, gyömbért, paradicsomot és zabot, és kerül minden olyan ételt, amik puffasztják. Ez tényleg egy jó tipp!
Forrás: Camilla Alves trükkjei már kissé bizarrabbak: a sztárfeleség sok, könnyen emészthető bébiételt fogyaszt, de sok mate teát, mandulatejet és piros gyümölcsöt eszik, hogy gyorsabb legyen az emésztése. 
Forrás: Elsa Hosk hasának télen-nyáron laposnak kell lennie, ez pedig hamburgerrel és csokival nem sikerülne. A szexi bikinimodell imádja a frissen facsart leveket, képes naphosszat ezeket inni. Emellett fontosnak tartja a sok alvást, reggel pedig egy különleges itallal indítja a napot: hogy beinduljon az anyagcseréje, Elsa meleg vizet iszik gyömbérrel, cayenne borssal, ebbe facsar még egy kis citromot. Nyammi!
Forrás: Kourtney Kardashiannak meg se kottyant a szülés: a celebmami azt állítja, a zöld tea mindennek a kulcsa. Szerinte ettől múlt el a narancsbőre, és lett sokkal jobb az emésztése. De nem akárhogy fogyasztja ezt a teát: egy kis mézzel és mandulatejjel ízesíti. 
Forrás: Gwyneth Paltrow Hollywoodban a detoxkirálynő: ő tényleg a tisztító programokra és a méregtelenítésre esküszik. De nem állandóan: ha olyan időszakot él, nem vonja meg magától a finom falatokat, aztán viszont jöhet egy alapos méregtelenítés! Alapvetően viszont a színésznő kerüli a glutént és a laktózt!
Forrás: Rosie Huntington-Whiteley igazi angol lány, aki rajongott a steakért. Ám nemrég egy interjúban elmondta, amióta nem eszik vörös húst, sokkal karcsúbb lett, és a hasa is laposabb. Ha csak ennyi lenne a titok...
Forrás: Egy újabb modell, egy újabb trükk: a gyönyörű Josephine Skriver lefekvés előtt és reggel, felkelés után is megiszik egy nagy pohár meleg vizet. Szerinte ezt a gyors anyagcsere titka!
Forrás: Vajon Megan Foxnak hány gyereket kellene szülnie ahhoz, hogy maradjon rajta súlyfelesleg? A színésznő, aki egyébként 3 gyermek anyukája, reggelente almaecetes vízzel indítja be az anyagcseréjét. Emellett semmiféle tejterméket nem fogyaszt, szerinte ugyanis ez az, ami őt igazán hízlalja. 
Forrás: Beyonce is az a fajta sztár, aki mindent megtesz a lapos hasért: ő a növényi alapú, nyers diétákra esküszik. Legutóbb 22 napig csak zöldséget és gyümölcsöt evett!
Forrás: Miley Cyrus néhány éve figyel tudatosan az étkezésére, az eredmény pedig önmagáért beszél. Az egykori tinisztár nem anorexiás, csak érzékeny bizonyos adalékanyagokra, ezért évek óta glutén és laktózmentes ételeket fogyaszt. És szuperkarcsú!
Forrás: Elle Macpherson a lúgos étkezésre esküszik: a menüjében főképp nyers zöldségek, gyümölcsök, magvak és növényi fehérjék szerepelnek. Kávét, alkoholt, tejtermékeket pedig nagyon ritkán fogyaszt!