Galéria

5 egyszerű, tudatos döntés, hogy végre rád találjon a szerelem, amit megérdemelsz

Forrás: Komolyan. A legtöbb férfi olyan nőkre bukik, akik tudnak örülni apró és nagyobb dolgoknak egyaránt. A világ tele van frusztrált, kiégett, negatív emberekkel – miért lennél te is egy közülük?
Forrás: Hajlamosak vagyunk újabb és újabb elvárásokat támasztani magunkkal szemben, és aztán csodálkozni, amikor nem felelünk meg azoknak. Tudatosítsd magadban minden alkalommal, amikor elértél valamit – akármilyen apróság is az. Minél inkább rendszert csinálsz abból, hogy minden nap elismerd, amit véghezvittél, minél többet ismételgeted a szeretem magam mantrát, annál közelebb kerülsz ahhoz, hogy tényleg szeresd és elfogadd magadat. Aki szereti magát, azt könnyebb másoknak is megszeretnie, és könnyebben el is fogadja a szeretetet.
Forrás: Vedd igénybe férfi ismerőseid segítségét kisebb vagy nagyobb dolgokban, például vidd őket magaddal, amikor autót vagy mobiltelefont vásárolsz. Még ha az illető nem is az eseted, akkor is „gyakorlod”, hogyan kérsz, amikor rászorulsz mások segítségére – és ez a  pillanatnyi hagyományos férfi-nő felállás még nem jelenti azt, hogy egymagad nem boldogulsz.
Forrás: Ne feltételezd a kiszemeltről, hogy ugyanazokat a disznóságokat fogja elkövetni, amiket a korábbi partnereid. Ő nem tehet a frusztrációdról – biztosan sok hibát követett már el az életében, de ki nem? Próbálj meg bízni benne, és ha nem is vagy képes teljesen elengedni a múltat, legalább legyél tisztában azzal, hogy az az időszak már mögötted van. (Ez sem mindig könnyű!)
Forrás: Add értésére a partnerednek, hogyan érzed magad, azt se hallgasd el, ha éppen kényelmetlen neked a helyzet. Tegyél így már az ismerkedés első perceitől. Ha nagyon jól érzed magad mellette, azt se titkold előle – jól fog neki esni ez is, meg a tudat is, hogy végre valaki nyíltan beszél vele.