Galéria

Playboy nyuszilány vallott a munkájáról

Forrás:

A szép, formás lábak viszont annál inkább, hiszen eléggé kivágott volt a nyuszijelmez. A kisebb mellű lányok pedig kitömték a ruhájukat, így imitálva, hogy nagyobb méretekkel rendelkeznek.


Forrás:

A sors keze, hogy amikor Bobbie besétált a New York-i klubba, épp nyuszilányokat kerestek, s rajta kívül még rengeteg lánnyal találkozott. A 200 nő közül 30-40 kapott végül munkát. A külső volt az egyik elsődleges szempont. Az interjút egy idősebb nő, minden nyuszilány főnöke folytatta le, s a jelentkezőknek többek között fel kellett próbálniuk a jelmezt, valamint a személyiségükről szóló kérdésekre is válaszolniuk kellett. 


Forrás:

Mivel a klubokban ők pincérnőként dolgoztak, kívülről kellett ismerniük minden italt, és azt is meg kellett tanulniuk, hogyan vigyenek ki több pohárral is a magas sarkú cipőben. És mivel a jelmez szorossága miatt nem tudtak lehajolni, általában kissé leguggoltak, amikor kivitték a kért italokat. 


Forrás:

Addig nem mehettek dolgozni, amíg a főnyúl nem ellenőrizte, hogy rendben van-e a sminkjük, a hajuk – és úgy egyáltalán a külsejük. 


Forrás:

A legtöbben jól kijöttek egymással, de volt 1-2 lány, akivel már nehezebb volt közös nevezőre jutni. A féltékenyebb nyuszilányok mások jelmezét tették tönkre a leggyakrabban.


Forrás:

Olyannyira, hogy a cég még álruhás embereket is küldött a klubjaiba, akik próbáltak ráhajtani a lányokra. Aki igent mondott az egyik férfinak, azt azonnali hatállyal kirúgták. Egyébként Bobbie is ott ismerkedett meg a férjével, aki már évek óta odajárt, végül egyik este megvárta, és együtt el is szöktek. Csak két év múlva tértek vissza a klubba, a házasságkötésük után. 33 évig éltek boldogan, amíg Jules, Bobbie férje el nem hunyt.


Forrás:

Az első estéjén Bobbie Johnny Carsonnal találkozott, de Elton John is ellátogatott a klubba.


Forrás:

Sokan játszadoztak a pompommal, mert azt hitték, a lányok nem érzik. Ekkor persze kaptak pár mérges pillantást a nyuszifarok gazdájától. Bobbie azt is elmesélte, hogy a sok ital miatt gyakran tapasztaltak vulgáris és helytelen viselkedést a férfiaktól, azonban erre felkészítették őket.