Galéria

A csillagjegyek intelligencia-típusai

Forrás: A tűzjegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Ennek a három csillagjegynek intuitív intelligenciája van; mindig látják a lehetőségeket az emberekben, és a velük járó kockázatokat is. Ettől függetlenül bátran belevágnak a tervekbe, mert nagyon jó érzékük van a sikerhez. Sosem kötnek olyan üzleteket, amelyek veszteségesek lennének a számukra. Ha tűzjegyű vagy, valószínűleg utálod a monoton munkát, viszont nagyon jól motiválsz másokat!
Forrás: A földjegyek: Bika, Szűz, Bak

Ez a három csillagjegy rendelkezik a leginkább gyakorlatias intelligenciával, hiszen két lábbal a földön járnak. Az biztos, hogy ők ügyesen egyensúlyoznak a munka és a hétköznapi élet között, és bármilyen feladatot rájuk lehet bízni. Az ritkán esik meg, hogy bármivel is késlekednének, mert nagy a biztonság iránti igényük.
Forrás: A levegőjegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Ezek a csillagjegyek leginkább az álmok világában élnek, és nagyon könnyen alakítanak ki új baráti kapcsolatokat. Azokat az ötleteket szeretik, amelyekhez érzelmek is fűzödnek, különleges szociális érzékenységük miatt pedig mindig jobb és jobb dolgokat képesek kitalálni. Ha te is közéjük tartozol, valószínűleg utálod a röghöz kötést, és könnyen ráunsz a munkára, így gyakran váltogatod azt.
Forrás: A vízjegyek: Rák, Skorpió, Halak

Ők azok, akik a leginkább magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek, és nagyon jól belelátnak más emberek lelkivilágába. Könnyen megértik egymás motivációit, és nagyon empatikusak; ez egy olyan különleges képesség, amit nem lehet megtanulni! Mély lelkiviláguk miatt azonban sokszor nehezen tudnak eltekinteni saját hangulatuktól.