Galéria

Ez van a strandtáskánkban: 8 holmi, ami nélkül nem indulunk el a vízpartra

Forrás:

Igyekszünk olyan újratölthető palackot választani, ami nemcsak esztétikus, hanem hidegen is tartja az üdítőnket, és nem érzünk rá késztetést, hogy a kiürülést követően már ki is hajítsuk a szemétbe.
Forrás:

Amolyan csajos nyári könyv, amit akár egy délután leforgása alatt is gyorsan 'el tudunk fogyasztani'. Tippek itt!
Forrás:

Mert ugyebár sosem lehet tudni, hogy mivel vágjuk meg a lábunkat, kezünket a vízben, amíg felhőtlenül úszkálunk. És persze egy kis karcolás miatt is akarjuk feladni ezt a hűsítő tevékenységet!
Forrás:

Egyszóval nassolnivaló. Lehetőleg azok közül is az egészséges verzió a mi kedvencünk. Hiszen nincs is jobb egy lédús dinnyénél vagy baracknál, amibe beleharaphatsz, miután kijöttél a vízből!
Forrás:

Ha olyan helyen vagyunk, hogy magunknak csinálhatjuk a zenét, miközben másokat nem zavarunk vele, akkor semmiképp nem felejtjük otthon a hordozható kihangosítónkat, amit 2 pillanat alatt tudunk csatlakoztatni a mobilunkhoz.
Forrás:

Már számos illatban és kiszerelésben kaphatunk ilyet bármelyik drogériában, és nagyon szeretjük, hogy méretének köszönhetően még a legkisebb helyen is elfér. Olyankor jön jól főként, ha csak korlátozott a mosdó látogatási lehetősége.
Forrás:

Bizony, már kapható az Éva július-augusztusi száma, amibe igazán belefeledkezhetünk a strandon a limonádénkat szörcsölgetve. Alig várjuk!
Forrás:

Sosem feledkezünk meg a fejünk védelméről, hiszen nem mindig sikerül olyan helyet stoppolnunk a strandon, ahol árnyékba húzódhatunk. Így a bőrünk napvédelme mellett a fejünkre is szerzünk egy mutatós kiegészítőt, hogy megvédjük a káros hatásoktól.